Coach Best - Diana van Ballegooijen- TalentFirst

Coach Diana van Ballegooijen

Coach in Best


Je wilt het allemaal. De meest ambitieuze collega zijn die iedereen met raad en daad terzijde staat. De liefste moeder die er altijd is als je kinderen je nodig hebben en de leukste partner en vriendin.

 

Maar ergens kom je tijd tekort en lijkt de aandacht voor jouw eigen wensen en talenten iets uit een ver verleden te zijn geworden.

Je merkt dat je steeds minder gelukkig wordt met je leven en dat genieten van de dingen die je doet helemaal steeds lastiger lijkt te worden. Hoe je dat weer gaat doen, je hebt geen idee. Waar haal je de tijd vandaan?

 

Ben je op zoek naar een nieuwe balans in jouw werk en leven. Een balans waarbij je weer kunt genieten en jij zelf weer meer centraal staat in jouw eigen leven? Ontdekken wie je bent als je eens niet zoveel van jezelf verlaagt en hoe het zou zijn om de lat op een wat haalbaarder niveau te leggen waarbij er tijd overblijft om de dingen te doen die je graag wilt doen, zonder dat je het moet van jezelf?

 

Je gaat samen met mij op reis door je werk en leven, om te ontdekken wat je nu eigenlijk echt wilt. Wat je tegenhoudt en op welke sleutelmomenten in jouw leven je de regels hebt gevormd die je nu niet meer helpen. Daarbij fungeer ik als jouw spiegel en confronteer je liefdevol met jouw eigen verhalen om je nieuwe meer helpende inzichten te laten ontdekken.

 

Als coach, trainer en docent heb ik honderden studenten, collega’s en professionals begeleid om weer vanuit hun eigen essentie keuzes te maken in hun werk en leven.

 

Als gecertificeerd NLP-trainer, docent en coach ben ik vooral op zoek naar resultaat. We gaan doen wat werkt. En als het niet werkt kies ik samen met jou een andere weg.

 

Zelf ben ik dol op persoonlijke ontwikkeling. Zo haalde ik onlangs mijn certificering tot mBIT coach (wat dat is moet je maar ervaren) en deed een verdieping in mijn werk als familie- en organisatieopsteller.

 

Komende periode begin in aan een Master in Levenslooppsychologie.

Op mijn nachtkastje liggen ook altijd minimaal 3 boeken waarin ik tegelijkertijd aan het lezen ben, vaak gaan deze ook over persoonlijke ontwikkeling.


Specialisaties van Diana

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach