Coach Utrecht - Dorine van Bree - TalentFirst

Coach Dorine van Bree

Coach in Utrecht


“Ontdek je droom en maak er werk van!”


Ik zie nog vaak dat mensen blijven hangen in werk dat ze eigenlijk al lang niet meer leuk vinden. Daar worden ze meestal niet vrolijker van en hun omgeving ook niet. Zo zonde! 


Als loopbaancoach begeleid ik mensen die een switch overwegen maar nog niet precies weten wat ze willen, met het ontdekken van hun nieuwe 'droombaan'. Waar word je echt blij van? Waar ga je van stralen? Wat gaat jou heel makkelijk af? Pas als duidelijk is wat je echt het allerliefste doet, wat jouw toegevoegde waarde precies is en je weet wat je belangrijk vindt, kun je werk gaan zoeken wat daarbij past. En bij dat hele proces help ik graag.


Dat kan in de vorm van een uitgebreid loopbaantraject/outplacementtraject maar kan ook in de vorm van een soort loopbaan-APK. Wat klopt er nog wel en wat niet meer in je werk? Welke stappen moet je zetten om te zorgen dat je de komende jaren (weer) met plezier kan werken? Want waar je voldoening uit haalt en wat je belangrijk vindt in je werk, kan in de loop der jaren zeker veranderen.


Kortom: Wil je aan de slag met je loopbaan en houd je van een praktische aanpak? Neem dan contact met me op.

"Maak werk van je loopbaan!"


#loopbaancoaching #outplacement #stress-en-burnoutcoaching #NLP #drijfveren #disc 


Specialisaties van Dorine

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach