Coach Lelystad - Edith van den Berg-Krikke - TalentFirst

Coach Edith van den Berg-Krikke

Coach in Lelystad en Online


Edith is een gecertificeerde coach, en inmiddels ook psychosociaal therapeut, met meer dan 25 jaar ervaring op gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, verandermanagement, coaching en training bij grote internationale bedrijven. Ze is een gedreven en warme professional die jou graag helpt je grenzen te verleggen door inzicht te geven in jouw potentieel evenals jouw valkuilen of knelpunten.

 

Ze is een ervaren, professionele, betrouwbare en warme coach en therapeut. Ze heeft alle nodige accreditaties en is aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG, RBCZ en NOBCO. Ze heeft naast de HBO opleiding leergang psychologie en NLP practitioner, ook de HBO opleiding tot Integratieve Coach en Counselor afgerond aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Door deze opleiding kan ze met zowel coaching vragen als therapeutische vragen werken.


Thema’s waar ze veel werk- en levenservaring in heeft zijn: stress en burn-out; angstklachten en onzekerheid; eigenwaarde en zelfbeeld; traumaverwerking en EMDR; rouwverwerking; werk en carrière; persoonlijke ontwikkeling, en zingeving.


Cliënten waarderen haar om haar rustige, warme en betrokken houding en haar doortastend vermogen waardoor snel duidelijk wordt hoe en waarom cliënten vastlopen en hoe dit duurzaam aan te pakken.


Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen en geven van training vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, projectmanagement, verandermanagement, time management en authentiek leiderschap bij grote internationale bedrijven. Naast individuele coaching, heeft ze vanuit haar HR functie verschillende management teams begeleid met team coaching. Training, coaching en begeleiding in het Engels is een 2e natuur.


Ze is geboren in Groningen, bijna 20 jaar getrouwd en moeder van 2 zonen en 3 bonuszonen tussen de 14 en 28 jaar oud. Ze woont nu in Lelystad en heeft daarvoor in verschillende plaatsen in Nederland en het buitenland gewoond. Sinds 2020 jaar heeft ze een eigen praktijk aan huis.


Voor mijn volledige cv kijk op mijn LinkedIn profiel

 

Specialisaties: Lifecoaching / Business Coacing / Loopbaan Coaching / Burn-out Coaching


Specialisaties van Edith

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach