Coach Ankeveen Elly Smits - TalentFirst
Coach Ankeveen Elly Smits

Coach Elly Smits

Coach in Ankeveen

Jij staat centraal! Ieder mens is uniek en heeft potentieel. Dat neem ik als uitgangspunt bij jouw ontwikkelvraag. Vanuit rust en nieuwsgierigheid zoek ik met jou naar concrete acties om jouw doel te bereiken. In lijn met jouw kwaliteiten en drijfveren. Inzichten & verandering ontstaan tijdens de sessies én tussendoor, soms met behulp van opdrachten. Zo gaat de handrem eraf en kan je voluit vooruit gaan!


Hoe ik coach?

Dit is wat anderen over mij zeggen: Oprechte interesse, menselijk, professioneel, weet tot de kern te komen, houdt een spiegel voor, luistert tussen de regels door, houdt je alert, laat je je eigen gedrag zien, kennis van zaken, begripvol, praktisch, persoonlijke aanpak. Wat ik meeneem is mijn ervaring als leidinggevende en consultant bij verandertrajecten, professionele opleidingen en een flinke dosis levenservaring.


Als coach en trainer werk ik met mensen uit allerlei lagen van de organisatie op gebied van communicatie, gedrag, samenwerking, loopbaan en hoe je hierin persoonlijk leiderschap te neemt. Zeker ook wanneer je een meer introvert en bescheiden karakter hebt!


Angst zoekt zekerheid en sluit deuren, vertrouwen strekt haar vleugels en vliegt vrij.

Specialisaties van Elly

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach