Coach Amsterdam Gerjan Apeldoorn - TalentFirst
Coach Alkmaar Gerjan Apeldoorn

Coach Gerjan Apeldoorn

Coach in Alkmaar


Als trainer/coach zet ik ondernemers en managers al meer dan 20 jaar in hun kracht en laat ze reflecteren op hun kwaliteiten en begeleid ik visie/missie trajecten. Verder ondersteun ik mensen met het vinden van een (andere) baan. De rode draad van mijn aanpak is laat vaste patronen los, verlaat je comfortzone en toon lef. Dat geeft (nieuwe) energie en ontstaat er creativiteit. Zeker in deze tijd is dat hard nodig. Mijn werkwijze sluit aan op Oplossingsgericht werken, Positieve psychologie, Lean, TA,  NLP, Appreciative Inquiry, Situationeel leidinggeven en Deep democracy. Naast lezen en reizen speel ik contrabas :-)

Life Coaching TalentFirst
Business Coaching TalentFirst
Loopbaan Coaching TalentFirst
Burn-out Coaching TalentFirst