Coach Schiedam Mirjam Heek - TalentFirst

Coach Gretha Braakhekke

Coach in Zwolle


Wat typeert mij?


Ik word vaak omschreven als:

* sympathiek en empathisch

* sterk analytisch en scherp

* creatief en probleemoplossend

* zorgvuldig en doelgericht


Ik kan heel goed luisteren, fijntjes aanvoelen en helder terugkoppelen.


Wat wil jij?

Je kunt met verschillende vragen bij mij terecht. Bijvoorbeeld over vitaliteit, veerkracht, effectiviteit, persoonlijke leiderschap en zelfvertrouwen. Maar ook voor loopbaancoaching, assertiviteitstraining en levenscoaching (zin geven aan werk en leven). Wat al deze onderwerpen met elkaar gemeen hebben: je hebt een wens om iets aan je situatie te verbeteren!


Wat bied ik?

Jij bent uniek en verdient maatwerk! Daarom sluit ik aan bij wat jij nodig hebt. Jouw ontwikkeling is een (leer)proces. Dit proces kan soms confronterend zijn en diep gaan. Ik luister goed naar wat je zegt maar ook naar wat je niet zegt. En ik vraag door. Neem me mee in jouw verhaal en ik verplaats me in je situatie. Ik zie en voel dan wat je meemaakt en ga daarover met je in gesprek.


Zo ontdek jij

precies hoe het is, wat je nodig hebt en anders wilt. En ik garandeer je dat het anders en beter kan! Niet elke verandering is een verbetering, maar een verbetering is wel altijd een verandering!

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling en verandering. Door de jaren heen heb ik veel opleidingen en trainingen gevolgd. Hierdoor is mijn rugzak goed gevuld met methodieken. Er is altijd een manier om jouw antwoorden te vinden en jouw doelen te bereiken.


Neem gerust contact met mij op en laten we kennismaken!

Specialisaties

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met Gretha Braakhekke