Coach Nieuwegein - Hanneke Kuipers - TalentFirst

Coach Hanneke Kuipers

Coach in  Nieuwegein


Ik ben Hanneke Kuipers, tot een een aantal jaar geleden zo’n typische millennial die te veel ballen hoog probeerde te houden en mega streng was voor zichzelf. Ik maakte alle keuzes met mijn verstand, terwijl mijn lichaam me op allerlei manieren probeerde te laten weten dat ik niet op de juiste weg zat. Mijn hoofd stond altijd aan en mijn leven bestond uit moeten en anderen tevreden houden. 


Ik negeerde alle signalen die mijn lichaam me gaf, met een burn-out tot gevolg. 

Een pijnlijke maar wijze les. Daarna leerde ik mezelf pas echt kennen. Ik kwam erachter dat het leven stukken leuker is als je de lat voor jezelf niet zo hoog legt. Voor het eerst in hele lange tijd ging ik nadenken over wat ik zelf echt wilde. Dat was een ander soort carrière en leven dan wat ik op dat moment had. 


Daarvoor gaan was doodeng, maar ik heb geen dag spijt van gehad. Sinds ik weet wat mijn talenten zijn en deze ook inzet in mijn werk voelt de maandag nooit meer als de zwaarste dag van de week. Kan ik mijn werk loslaten in het weekend, bruis ik van de energie en geniet ik meer dan het leven dan ooit. Dat gun ik jou ook! 


Gun jij het jezelf ook je hart te gaan volgen? Druk op de rode knop hieronder en ik help je daar met alle liefde bij. 

Specialisaties van Hanneke

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach