Coach Tiel Hanny van Horrik - TalentFirst
Coach Tiel Hanny van Horrik

Coach Hanny van Horrik

Coach in Tiel


Ik ben een mensen-mens gericht op een positief resultaat. Mijn carrière ben ik begonnen als verpleegkundige. Later heb ik mijn aandacht als manager in de zorgsector verlegd naar het coachen van medewerkers. Werken met mensen is wat me boeit. Medewerkers individueel en als team laten groeien om samen mooie resultaten te behalen. Trots zijn op wat je doet en elke dag fluitend beginnen met als doel: een mooi en waardevol leven voor iedereen!


In organisaties betekent dit samenwerken, bouwen in vertrouwen, met commitment aan de gezamenlijke doelstelling en aan elkaar, om samen mooie resultaten te behalen. Met mijn speelse en creatieve werkvormen komt er snel zicht op ieders belangen, behoeften en patronen. Door gebruik te maken van ieders talenten, worden bruggen gebouwd naar een effectievere samenwerking waar met positieve energie successen samen gevierd kunnen worden. En natuurlijk wordt er ook gelachen en plezier gemaakt!


Mijn individuele coaching richt zich op het vergroten van persoonlijke leiderschap, zelfvertrouwen, een evenwichtige balans en meer ruimte voor ontspanning, plezier en geluk in het leven. Een sterker intern kompas om krachtiger richting te kunnen geven aan je eigen levensgeluk!


Mijn jarenlange ervaring in de zorg (38 jaar) en als manager (22 jaar) heb ik aangevuld met een Lifecoach-opleiding, de DISC-certificering en trainingen voor Teamontwikkeling, Verbindende Communicatie en Groepsgericht Trainen en Coachen. Ik werk graag met het gedachtengoed van Covey en Lencioni en heb daar mijn eigen creatieve werkvormen bij ontwikkeld voor zowel Teamontwikkeling als Persoonlijk Leiderschap.


Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Specialisaties van Hanny

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach