Coach Utrecht Harmke Schaart - TalentFirst
Coach Utrecht Harmke Schaart

Coach Harmke Schaart

Coach in Utrecht


Ik ben Harmke Schaart, Coach & Adviseur.


Ik denk dat ik op de wereld ben gezet om die een stukje mooier te maken. Hoe mooi is het als je de wereld het allerbeste kunt geven dat je in huis hebt? Dingen doet waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt?

Bijna 30 jaar heb ik leidinggevende ervaring in de televisiewereld. Ik heb programma's opgezet, teams samengesteld en van programma’s samen een succes gemaakt. In die tijd heb ik verschillende coach- en management trainingen gevolgd. Gedurende al die jaren heb ik veel mensen kunnen begeleiden en gecoacht, kansen gegeven en tot grotere hoogtes gebracht.

Plotseling kreeg ik de diagnose borstkanker. Na een enerverende tijd met chemo, operatie en bestraling, werd ik gelukkig ook weer beter. Ondertussen hield mijn contract op en had ik het gevoel dat ik aan de kant werd gezet. Na een periode van herstel en rust besloot ik om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Van het begeleiden van mensen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, krijg ik energie. Daarom maakte ik de keuze om een loopbaancoach-opleiding te gaan volgen en die breng ik met veel enthousiasme in de praktijk. Met de meest uiteenlopende loopbaan- en levensvragen kun je bij mij terecht. Het past mij als een jas. Ik ben direct en doortastend en goed op de hoogte van wat ertoe doet in (loopbaan)coaching. Door mijn levenservaring is niets menselijks mij vreemd. Ik combineer techniek, kennis van de arbeidsmarkt en theorie met wijsheid, gevoel voor humor en concrete acties.

Het is mijn ambitie om nog heel lang met oprechte interesse en liefde een verschil te maken in het leven van anderen.


Lid van NOLOC
DISC - en Drijfveren gecertificeerd

Specialisaties van Harmke

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach