Coach Rosmalen - Janneke de Wilde - TalentFirst

Coach Janneke de Wilde

Coach in Rosmalen


Ik geloof in de gigantische kracht die in kwetsbaarheid zit. In jezelf laten zien. Ook als het spannend is alle ruimte pakken die je nodig hebt en gaan staan voor jouw waarheid. Je zult dan merken dat het leven voor je gaat werken. En niet langer tegen je.


Eind 2019 zette ik een punt achter de relatie met de vader van mijn kinderen. Het jaar daarop werd mijn functie boventallig verklaard. Na ruim 11 jaar verliet ik het bedrijfsleven, sprong in het diepe en startte mijn eigen bedrijf als coach, trainer en inspirator.  


Ook jij kunt alle ruimte pakken die je nodig hebt!


Dan is het alleen wel belangrijk dat je gaat voelen wat je nu echt nodig hebt. Want als je dat eenmaal weet, dan kan jij jezelf geven wat je nodig hebt. Hierdoor sta je steviger en durf je te kiezen voor dat wat je echt gelukkig maakt! 


Tijdens onze gesprekken doen we regelmatig oefeningen die je blik verruimen. Je oogkleppen gaan als het ware af. Hierdoor zie je meer kansen en is het doen van die ene opleiding, carrière switch of droombaan in het buitenland toch opeens een optie!


Als coach ben ik er voor jou. Je kunt bij mij 100% jezelf kunt zijn. Ik vind het daarom essentieel dat er een wederzijdse klik is. 


O,ja iemand omschreef me ooit als een roodharige wervelwind. Je krijgt van mij dan ook een bak aan positiviteit, energie en enthousiasme.


Ben je benieuwd of mijn coaching iets voor jou kan zijn? Stuur me dan een mailtje en dan drinken we binnenkort digitaal een kopje koffie!

Specialisaties van Janneke

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach