Coach Amersfoort Jannemarie Scheepbouwer - TalentFirst
Coach Amersfoort Jannemarie Scheepbouwer

Coach Jannemarie Scheepbouwer

Coach in Amersfoort

Ben je toe aan een stukje begeleiding als het gaat over jouw werk, privéleven of levensgeluk? En zoek je iemand die de juiste vragen stelt en veelzijdig is qua ervaring? En wil je daarin zelf je keuzes maken?


Dan geef ik je graag wat tools. Ik kom uit de collectieve pensioenen en heb na 10 jaar leidinggeven de pijp aan Maarten gegeven en heb mijzelf laten omscholen tot instructrice paardrijden en ben sinds 2013 mindset coach.


Mijn manier van werken is intens, vrijblijvend en veilig, zodat je je uitgenodigd voelt om de stappen te zetten die voor jou kloppen. En ik geloof dat alles er mag zijn.


Wil je een intake inplannen? Neem dan contact met me op!

Life Coaching TalentFirst
Business Coaching TalentFirst
Loopbaan Coaching TalentFirst
Burn-out Coaching TalentFirst