Coach Ede Jenny Kieskamp - TalentFirst
Coach Ede Jenny Kieskamp

Coach Jenny Kieskamp

Coach in Ede


Ben je net zo nieuwsgierig als ik? Op reis naar een nieuwe stap in werk... Wie ben jij en waar loop je warm voor? Wat zijn jouw kwaliteiten en wat de kernwaarden die jou sturen in een werkomgeving? Dit zijn belangrijke bouwstenen als het om je loopbaanpad gaat. Misschien wil je opnieuw ijken of dit werk nog bij je past of ga je een volgende stap maken. Met deze bouwstenen ontstaat er in korte tijd een aantal scenario’s voor de toekomst.


Naast het bedenken van deze scenario’s is jouw persoonlijke respons een extra inspiratiebron, zie het als jouw eigen wijsheid. Gaat het van binnen borrelen, ben je geneigd een stapje terug te doen of wil je nog wat onderzoeken? Of misschien weet je heel goed wat je wilt, en is je uitdaging vooral om jezelf zichtbaar te maken. Jezelf en je talenten en visie presenteren op een manier die bij jou past. Zoals je ziet… loopbaancoaching is een ontdekkingsreis.


Naast vragen over loopbaan coach ik ook in de onderwerpen ‘vitaliteit’ en ‘(samen) effectief op het werk’. Bij de coaching maak ik graag gebruik van diverse invalshoeken zoals TA, NLP en systemisch ervaren. Mijn daadkracht, sensitiviteit en drive om mogelijkheden te vinden zet ik graag voor jou in!

Specialisaties van Jenny

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach