Coach Aerdenhout Liesbeth Jansen - TalentFirst
Coach Aerdenhout Liesbeth Jansen

Coach Liesbeth Jansen

Coach in Aerdenhout


Coaching op persoonlijk leiderschap en authenticiteit.


Ik ben Liesbeth Jansen en ik begeleid al vele jaren mensen in hun professionele ontwikkeling. Ik heb een brede achtergrond op het gebied van Human Resources bij sterk groeiende en excellerende organisaties. 


Tijdens mijn jaren in Human Resources merkte ik dat er veel vraag is vanuit ondernemers en managers om bezig te zijn met hun eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van hun medewerkers. Eerlijk naar jezelf en de onderneming kunnen kijken is een kunst. Ik heb me toen gespecialiseerd in 1-op-1 coaching en begeleid sindsdien mensen in hun ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en hun authenticiteit.  Ik zie dat de ondernemers en managers die ik begeleid meer zelfvertrouwen krijgen en meer zelf de regie hebben over hun werkweek. Ze gaan met meer plezier naar hun werk en dit heeft ook positieve invloed op de resultaten en het werkplezier van hun team.


Wanneer je mij leert kennen tijdens de trajecten zal je al snel merken dat ik gedreven en vol passie ben over het coachvak. Dit is wat ik kan, wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Heerlijk! Ik volg mijn eigen weg en geniet van wat ik doe.


Mijn aanpak tijdens de coachtrajecten is doelgericht en daadkrachtig. Samen kijken we naar welke ontwikkeling jij in de toekomst wilt maken en daar gaan we voor! Serieus aan de slag en genieten van alles dat je hebt bereikt.


Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een andere vraag?

Vul jouw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Specialisaties van Liesbeth

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach