Coach Woerden - Lisa van den Berg - TalentFirst

Coach Lisa van den Berg

Coach in Woerden


Lang heeft mijn onzekerheid mij in de weg gestaan om te doen wat ik het liefste doe. Het begeleiden van mensen in hun loopbaan. Vanuit angst voor het onbekende bleef ik hangen in een veilige omgeving (de gemeente), in een rol (HR-adviseur) die ik kende, maar waar ik niet meer gelukkig was. Ik durfde simpelweg niet.


Totdat ik niet meer paste in het plaatje van de organisatie. Dat gaf mij de opening om mijn kans te pakken en te gaan voor zelfstandigheid. Een grote verandering. En daar is lef voor nodig. Maar vooral ook vertrouwen. Vertrouwen in mijzelf. Dat ik het kan. En dat ik er mag zijn, zoals ik ben.


Mijn onzekerheid heeft plaatsgemaakt voor gezond zelfvertrouwen en gedrevenheid in wat ik doe. Mijn persoonlijke groei heeft een enorme vlucht genomen en motiveert mij in elke stap die ik zet. Nog steeds voel ik de angst in mijn lijf, maar ik geef er steeds minder aan toe. Ik weet namelijk wat ik wil bereiken.


  • Mijn eigen bedrijf (WaarTalent) neerzetten en anderen helpen groeien. 


Als vriendelijke en toegankelijke introvert, coach ik graag andere introverten naar lef om de kansen die er zijn te pakken en te gaan voor wat bij ze past. Zodat zij groeien in hun zelfvertrouwen en bloeien met hun ware talenten.


Passie en groei vanuit eigenheid geven energie! Daar ben ik van overtuigd.


In mijn persoonlijke coaching help ik met het ontdekken van je ware talenten, maar ook het herkennen van je valkuilen en je beren op de weg. Ik sluit gemakkelijk bij je aan. Door je te volgen in je verhaal en je te leiden naar jouw antwoorden, ga jij weer geloven in jezelf. Jij bent weer in staat jouw volgende stap in je loopbaan te zetten. Met lef.

En daar word ik blij van! Net als dansen.


Ga voor groei! 

BElieve in YOUrself!


Ik ben benieuwd naar jou. Zullen we kennismaken?Specialisaties van Lisa

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach