Coach Amersfoort - Marc van Hal - TalentFirst

Coach Marc van Hal

Coach in Amersfoort


Groei van Binnenuit


Het is mijn passie om helemaal te kunnen ZIJN en waarde toe te voegen. Het leven ervaren als een avontuur, loskomen van de begrenzing en in een ruimte stappen van onbegrensde mogelijkheden. Dit vertaal ik ook in mijn werk. 


Als persoonlijke coach begeleid ik je naar de kern. Ik ben niet zozeer nieuwsgierig naar WIE je bent, maar vooral HOE je bent. En wat daarbij wel en niet helpend is, voor jou en in relatie naar anderen. Door hiervan bewust te worden, kun je vanuit bewust zijn de volgende stappen maken. Want uiteindelijk heb je altijd een keuze. En ik onderzoek graag samen met jou de mogelijkheden en kansen.


Ik geloof dat je zelf wel degelijk invloed kunt uitoefenen op hoe jouw toekomst zich ontwikkelt. Door heel bewust te kijken naar wat jouw drijfveren zijn. En naar waar je energie van krijgt en waarvan absoluut niet.


Net als ik zelf heb gedaan, gun ik jou een duik naar binnen. Want daar zit uiteindelijk je kracht, je kern-energie. Hoe ik dat doe? Door vooral JOU centraal te stellen. Vragen, luisteren, aanvoelen en doorvragen. Ik zet daarbij mijn kennis en ervaring in (DISC, NLP, systemisch werk, communicatie- en mediatraining), maar vooral ook mijn (buik)gevoel: mijn intuïtie is mijn kompas.


Specialisaties van Marc

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach