Coach Lemmer - Marijke Tromp - TalentFirst

Coach Marijke Tromp

Coach in  Lemmer


“Een coaching praktijk gericht op jou…”


Coaching voor iedereen met een (leefstijl) coaching vraag waarbij de eigen identiteit centraal staat en waar er (persoonlijke) ontwikkelplannen gemaakt worden. Ontwikkelplannen om te groeien als persoon, als individu, leerkracht en als onderwijsinstelling.


Trajecten waarin we samen op zoek gaan naar hoe je klein geluk groot genoeg kunt maken om er voldoening en energie uit te halen én klein zeer kunt houden bij wat het is: klein zeer. Uniek in de leerkrachten-aanpak is dat er een mix gemaakt wordt van ervaring met praktische tips & tricks. Ik help jou om jouw karakter en talenten verder tot ontwikkeling te laten komen en tegelijkertijd help ik je om met mentale rust, beweging en voeding de juiste balans te vinden. Zowel in en met jezelf, als in je privé en werk-domein. In de visie-/verandertrajectbegeleiding breng ik ervaring aan tafel en help ik om jouw idee, en dat van het totale team, tot leven te laten komen d.m.v. workshops en coaching. Dat kan individueel of in teamverband.


Mijn hypothese luidt als volgt: Een persoon in balans met zijn omgeving, snapt wat hem of haar gelukkig maakt en energie geeft. Je bent dan in staat het allerbeste uit jezelf en jouw omgeving te halen.


En voor het onderwijs: Een school met een scherpe visie is in staat kwalitatief beter onderwijs te realiseren. Het heeft draagvlak bij het personeel en ouders en zorgt voor motivatie bij het personeel wat uiteindelijk resulteert in gelukkiger en daardoor stabiel en gezond personeel. Gelukkiger personeel presteert beter en daar varen de leerlingen wel bij

Specialisaties van Marijke

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach