Coach Hank - Marthe Renders - TalentFirst

Coach Marthe Renders

Coach in Helmond


Welkom! Mijn naam is Marthe, 40 jaar en coach in Helmond (bij Eindhoven) en trotse Talen First Partner. Ik ben rasechte Brabantse, getrouwd en moeder van vier jongens. Ik coach met heel mijn hart op rust en balans. 


Heb jij daar ook zo’n behoefte aan? En ben je nog optimistisch of zie je door de bomen het bos niet meer en dreigt een burn-out? Kom eens (online) langs om te kijken of mijn zijnsgerichte, tikje spirituele maar ook “gewoon dóen” coaching iets voor jou is! Klik hieronder op de rode knop, of lees nog even verder. 


Want... mensen vragen mij ook altijd “hoe doe je dat dan, als moeder ook nog werken”, of een variant daarop. Nou, het heeft bij mij ook even geduurd maar nu zeg ik echt “Leef je eigen mooiste leven!” Mijn kids zijn een verrijking, geen beperking en werken (=coachen, niet zozeer de BTW-aangifte) gééft mij energie! En zo hoort het volgens mij. 


Ik coach het liefst werkende mensen met een gezin naar minder stress en meer impact. Ik werk graag trauma-informed, en dat wil ook zeggen met aandacht voor intergenerationeel trauma. Ik heb een “spirituele” kant (dichter naar de natuur, manifesteren, mediteren) die ik graag inzet in coaching. Burn-out, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid mogen er bij mij in de praktijk zeker zijn. 


Impact is voor mij doen wat je het liefst en het best doet en waarmee je de wereld een stukje mooier maakt, wat dat voor jou ook is. Ik zie bij heel veel coachees een draai naar bijvoorbeeld non-profit, naar meer bewust kijken naar wat ze zelf willen en niet naar wat ‘hoort’, en vertragen vertragen vertragen. 


Ik heb inmiddels 9 jaar mijn eigen bedrijf in coaching & consultancy, dat laatste met name in en rond de gezondheidszorg. Wat mij verder kenmerkt is vrolijkheid/optimisme, avontuurlijkheid en droge humor. In mijn coachgesprekken wordt gelachen en gehuild, vooral als mensen te hard werken en niet zo goed bij hun gevoel kunnen. Dat is dan het eerste waar we aan werken, ook al heet het soms loopbaancoaching. Ik geloof niet zo in de tegenstelling die de term werk-privé-balans in zich heeft, werk is een deel van het geheel en alles heeft invloed op elkaar. Mijn motto is Gewoon doen, en niet of-of denken, maar Hoe! 


Keertje kennismaken? Deze rode knop bedoel ik: 


Specialisaties van Marthe

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach