Coach Monster - Miranda van Zanen - TalentFirst

Coach Miranda van Zanen

Coach in Monster


Na 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben in consumentenonderzoek, was mijn wens om de mens beter te begrijpen en ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren. Daar bleek dat vooral coachen mij energie gaf. En zoals mijn slogan al zegt, 'do what you love', was dat reden om in 2019 mijn eigen coachpraktijk te starten.


Mijn missie is om samen op zoek te gaan naar dat wat jou drijft, waar wordt je écht blij van en wat heb je nodig om daar te komen. Hierbij kijk ik vooral wat de coachee nodig heeft en zet ik tools in die bij diegene passen. 

Ik coach vanuit positiviteit, zoekend naar de mogelijkheden en niet naar de problemen. 


Het leven leuker maken, dat is wat ik wil bereiken. Jij ook? Laten we dan samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Life Coaching TalentFirst
Business Coaching TalentFirst
Loopbaan Coaching TalentFirst
Burn-out Coaching TalentFirst