Coach Haarlem Miriam van der Zee - TalentFirst
Coach Haarlem Miriam van der Zee

Coach Miriam van der Zee

Coach in Haarlem


Hi, ik ben Miriam en als ACT coach ben ik er voor een ieder die op zoek is naar inzicht en ontwikkeling om je-zelf te zijn. Jouw eigen talenten in woorden vatten. Choose to Shine gaat over het stralen vanuit jezelf. Het weten (of weer weten) waar jij 's ochtends je bed voor uitkomt, dat is de basis van ieder contact.


Ik werk als talentcoach, als life coach en als loopbaancoach voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. De ACT als coachmethodiek is mij op het lijf geschreven en pas ik als vanzelf toe. Of je oud of jong bent, man, vrouw, team of bedrijf - met welke vraag of probleem je ook zit, ik denk met je mee om een inzicht, antwoord, doel en motivatie te vinden. Op de manier die bij je past. Met aandacht en passie en altijd hoogst persoonlijk. Het is mijn streven om je in je eigen kracht te laten staan. Om met helderheid en (nieuwe) inzichten verder te gaan. Ik gebruik mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid te samen met wie ik ben: positief, recht door zee en relativerend.


  • Gun jij het jezelf om te stralen en te schitteren?
  • Welke keuzes kan je zelf creëren en wil je handelen naar jouw waarden?
  • Kies je voor beweging en aan het roer staan?


Vanuit coach inzichten verzorg ik ook trainingen die verandering(en) starten. Op communicatiegebied, gericht op leiderschap, gefocust op gedragsinzicht en daar waar beweging wenselijk is in samenwerking.

Specialisaties van Miriam

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach