Coach Rotterdam Natascha Rosenbrand - TalentFirst
Coach Rotterdam Natascha Rosenbrand

Coach Natascha Rosenbrand

Coach in Rotterdam


Heb je het gevoel dat je bent vastgelopen? Wil je graag iets veranderen? Ben je nieuwsgierig naar wat een volgende stap zou kunnen zijn?


Ik kijk heel graag met je mee! Ik vind het heel leuk om samen de dingen eens van verschillende kanten te bekijken zodat het jou nieuwe inzichten oplevert. Zodat jij weer op weg kunt, keuzes kunt maken, op naar nieuwe stip op de horizon.


Mijn aanpak wordt omschreven als rustig en enthousiasmerend, open en verfrissend, berokken en oordeelloos, diepgaand als het moet, luchtig en met knipoog als het kan. 


Ik neem mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven mee. Persoonlijke ontwikkeling heeft daarbij mij vanaf het begin gefascineerd. Daarnaast heeft mij eigen pad ook onverwachte wendingen gemaakt. Dit maakt dat ik mij goed kan inleven.


Ik ben gecertificeerd in o.a. professioneel coaching, Management Drives en DISC. Ik ben psychodynamisch opgeleid, dat wil zeggen dat ik breed, dus vanuit verschillende invalshoeken kijk. Het één staat niet los van het ander.


Naast persoonlijke coaching geef ik ook trainingen op het gebied van werkdruk en werkstress en begeleid ik teams in hun samenwerking en bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van hybride werken.


Wil je een intake inplannen? Neem dan gerust contact met me op!

Specialisaties van Natascha

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach