Coach Nieuwegein Paula Kager - TalentFirst
Coach Nieuwegein Paula Kager

Coach Paula Kager

Coach in IJsselstein/Nieuwegein


Ervaren professional en toe aan een volgende stap?

Soms kun je het gevoel hebben in je leven een rotonde te naderen, zonder dat je weet welke afslag je moet nemen. Een andere baan? Doorgroeien naar die hogere functie waar je nu werkt? Een carrièreswitch? Minder gaan werken? Voor jezelf beginnen? Kom je er niet uit? Ga daar dan eens over praten met een loopbaancoach. Ik help je duidelijk te krijgen wat je echt wilt. Waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Zodat je bewust de juiste afslag kunt nemen op weg naar een nieuw perspectief.


De 40 (of 50 of 60) gepasseerd en nu?

Ervaren professionals weten vaak wel dat ze méér in huis hebben. Dat méér kan iets heel anders zijn dan ze tot nu toe deden. Herken je dat? Ik ben specialist in loopbaancoaching voor ervaren professionals. Ook voor jou ligt er nog een wereld open. Wat je nodig hebt is een portie lef! En coaching van iemand met ‘een bak ervaring’ die samen met jou op zoek gaat naar waar je hart ligt.


Wie je bent en wat je kunt, dat heb je na zo’n twintig jaar werkervaring wel helder. Nu gaat het er om antwoord te vinden op de vraag “Wat wil ik echt met de rest van m’n leven?” “Wat zijn mijn wensen en verlangens?” Dat kost even tijd en energie. Als je het antwoord helder hebt, ronden we het traject af met een concreet actieplan. Daarmee zet je die volgende stap, zonder je te laten tegenhouden door belemmerende gedachten. 


Nader je die rotonde en ben je benieuwd of loopbaancoaching iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.

Specialisaties van Paula

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach