Coach Soest Petra Heesink - TalentFirst
Coach Soest Petra Heesink

Coach Petra Heesink

Coach in Soest


"In dreams we plant the seeds of our future"


Mijn naam is Petra en ik coach professionals op persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. Dit gaat over jezelf aansturen en doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten volledig te gebruiken. Met als basis jezelf heel goed leren kennen en accepteren.


Ik heb Mind Body Flow coaching opgericht omdat ik weet hoe belangrijk het is om in balans te zijn. Balans tussen mind en body betekent voor mij eenheid in wie ik ben; het volledig omarmen van mezelf. Ik heb geleerd om niet alleen te luisteren naar wat mijn verstand mij te vertellen heeft, maar ook naar mijn lichaam. En om te mogen vertrouwen op de samenwerking tussen deze twee.


Het heeft zoveel meerwaarde om jezelf beter te leren kennen door gerichte oefeningen, reflectie en inspirerende vragen. In combinatie met een coach die jou met de juiste intentie een spiegel voorhoudt kan je gaan dromen over de toekomst; hoe het anders kan en mag. Om dit vervolgens om te zetten in concrete stappen en doelen om naar toe te werken. Dat geeft houvast, een kompas om keuzes te kunnen maken.


Op deze manier heb ik na ruim 15 jaar werken in de IT, mijn eigenlijke passie ontdekt en een carri√®reswitch gemaakt als moeder van 2 kleine kinderen. Ik werk nu parttime bij een toonaangevend tech bedrijf in de e-commerce als (team) coach en ik heb mijn eigen coachpraktijk waarmee ik als partner ben aangesloten bij TalentFirst. 


Wil je nader kennismaken? Neem dan contact met me op!

Specialisaties van Petra

Life Coaching TalentFirst

Life

Coaching

Business Coaching TalentFirst

Team

Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan

Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

DISC & Drijfveren Specialist

Neem contact op met deze coach