Coach Biddinghuizen - Ramon van Meegersen - TalentFirst

Coach Ramon van Meegersen

Coach in Biddinghuizen


Ben je op zoek naar een pragmatische coach, trainer of programma ontwikkelaar op het vlak van samenwerking, persoonlijke ontwikkeling, train-de-trainer/coach, leiderschap, loopbaan of vitaliteit? 


Neem dan contact met me op.


Mijn missie is om bij te dragen aan de ontwikkeling en professionele groei van individuen, teams en organisaties.


Mijn achtergrond:

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd. Na afstuderen ben ik vrijwel direct als zelfstandig ondernemer gestart, in eerste instantie als marketeer. Ik ontdekte al heel gauw dat ik meer hield van mensen dan van dingen en besloot mezelf om te scholen tot trainer/coach bij Nieuwe Dimensies. Sinds 2003 heb ik meer dan tienduizend mensen getraind, gecoacht en opgeleid en veel mooie processen mogen begeleiden binnen organisaties op het gebied van (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling, optimaliseren van samenwerking, communicatie en coaching.


Mijn werkwijze kenmerkt zich door: snel naar de kern, humor, verbinding en diepgang, spontaniteit, dynamiek en improvisatie, spelen en provocatie. Verder breng ik structuur aan en ben ik pragmatisch in mijn aanpak. Ik kijk vooral naar dat wat werkt en hoe de ander morgen al met het geleerde aan de slag kan gaan.


Mijn levensmotto: “Smell the flowers while you can… NU is het belangrijkste moment van je leven”

Life Coaching TalentFirst
Business Coaching TalentFirst
Loopbaan Coaching TalentFirst
Burn-out Coaching TalentFirst