Coach Hellevoetsluis Sandra de Jager - TalentFirst
Coach Hellevoetsluis Sandra de Jager

Coach Sandra de Jager

Coach in Hellevoetsluis


Als coach en mens kijk ik graag wat verder dan het gemiddelde, zoek ik soms ook de grenzen op om te kijken wat er zich daar afspeelt. Wanneer je mij een verhaal vertelt, kan ik zonder moeite de rode draad maar ook de fijne details filteren. Analytisch ben ik sterk. Boekhoudkundig ook, altijd goede cijfers voor gehad, maar daar krijg ik dus echt geen energie van. Ik luister zonder oordeel, niets is gek en alles mag benoemd worden. Ik ben gefascineerd door de samenwerking tussen het hoofd en het lijf. Ik leer daar zoveel van. Kijkend vanuit Westerse psychologie en Oosterse wijsheid.


Laagjes afpellen doe ik graag. Ik bent opgeleid vanuit de visie dat alles er al is, en dat je alles bij je hebt om een waardevol (werk)leven te leven. Ik ga graag met je op zoek. Wie ben je echt, waar krijg je energie van en wat kun je er vervolgens mee?


Als mens zijn we continue in beweging, in verandering en groeien, maar we lopen ook wel eens vast. Als coach en trainer houd ik dan graag een spiegel voor, ga met je mee op zoek naar wie je werkelijk bent en zet je weer op het juiste spoor. Kijkend naar wat houd je tegen, wat zijn de beren op de weg en vanuit daar verder groeien.

Life Coaching TalentFirst
Business Coaching TalentFirst
Loopbaan Coaching TalentFirst
Burn-out Coaching TalentFirst