Coach Steenbergen Steven Gebuis - TalentFirst
Coach Steenbergen Steven Gebuis

Coach Steven Gebuis

Coach in Steenbergen


“Coaching kan via verschillende middelen, zoals beeldbellen, telefoon, mail, chat of toch op locatie”


Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven wil ik als coach mensen en teams op een creatieve en verbindende manier helpen om persoonlijk te groeien door het vinden van antwoorden op voor hen moeilijke vragen.


Met mijn rustige aanpak en manier van communiceren weet ik mensen op hun gemakt te stellen en de vrijheid te geven om zichzelf te ontdekken. Integriteit, gelijkwaardigheid en vertrouwen zijn voor mij essentiële waarden om een coachtraject te laten slagen.


In een coachtraject maak ik gebruik van verschillende manieren van communiceren via digitale middelen zoals beeldbellen, telefoon, mail en chat of toch op locatie.


Wil je weten of ik iets voor jou of jouw team kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem contact met me op!

Life Coaching TalentFirst
Business Coaching TalentFirst
Loopbaan Coaching TalentFirst
Burn-out Coaching TalentFirst