Coach Soesterberg - Suus van Stroe - TalentFirst

Coach Suus van Stroe

Coach in Soesterberg 


Kracht Coach


Coachen is het hoogste potentieel zien in de ander en daar samen naartoe bewegen

 

Je aarzelt... je twijfelt... aan jezelf, je werk, om een volgende stap te zetten... Je vraagt je af, kan ik het wel? Ben ik wel goed genoeg? Ben ik het waard?

Belemmerende gedachten en overtuigingen die jou niet dienen, die jou tegenhouden jouw dromen achterna te gaan en het leven te leiden dat jij verdient. 

Je staat letterlijk stil!

Ik help jou weer in beweging te komen, stappen vooruit te zetten en keuzes te maken volledig vanuit zelfvertrouwen!

 

Samen halen we jouw krachten naar boven! We kijken naar wat jouw drijfveren zijn, jouw kernwaarden en jouw talenten. Waar wil jij echt je bed voor uit komen? Wat geeft jou voldoening en plezier? Privé en op je werk. 

Wat heb jij nodig om jezelf bij te tanken met flinke dosis positieve energie?

 

Ik ben Suus, ik coach op Persoonlijk leiderschap! Dit doe ik vanuit de positieve psychologie. Met humor, soms wat direct en provocatief, maar altijd eerlijk en zonder oordelen. Het is mijn missie om het beste in jou naar boven te halen. 

 

Ik geloof in jouw hoogste potentieel. Nu jij nog!

 

Stuur me even een mailtje, ik plan graag een kennismaking met jou in.


Life Coaching TalentFirst
Business Coaching TalentFirst
Loopbaan Coaching TalentFirst
Burn-out Coaching TalentFirst