Coach Bergschenhoek Vivian van der Graaf - TalentFirst
Coach Bergschenhoek Vivian van der Graaf

Coach Vivian van der Graaf

Coach in Bergschenhoek


Ik zei tegen mezelf: “nu is het klaar!”. Ik ben een parttime opleiding gaan doen, werd HR-manager, en ontmoette veel leuke nieuwe mensen. Weet je, tot dat moment was mijn loopbaan een kronkelpaadje. Ik rolde van de ene functie en baan in de andere, greep wel kansen, maar er zat geen doel of plan achter.  Bleef maar hangen in werk wat ik eigenlijk allang niet meer leuk vond. Ik kreeg een kort lontje en werd steeds minder leuk voor mijn omgeving. En voor mijzelf. Toen een beloofde promotie niet doorging en duidelijk werd dat men mij liever kwijt dan rijk was, ging de knop eindelijk om.


Sinds dat besluit ben ik in mijn werk als (interim) HR Manager veel mensen tegenkomen met de neiging ergens te blijven hangen tot ze helemaal zijn vastgelopen of ontslagen worden. Hartstikke leuke mensen met genoeg in hun mars, die in ander werk veel beter tot hun recht zouden komen. Als ze maar…


Nu durf ik wel te doen. Ik ben in Rotterdam geboren en getogen, en als er eenmaal een idee in mijn hoofd zit waar ik enthousiast van word, dan ga ik ervoor. Als HR Manager heb ik vaak ontslagzaken gedaan. De wens om mensen daarna te begeleiden wél op de juiste plek terecht te komen, groeide in de loop van die jaren. Ik krijg er veel energie van om iemand weer te zien opbloeien. In 2020 kwam dan ook het besluit om volledig te gaan voor deze nieuwe droom.


Mijn visie is dat mensen het lef moeten hebben risico’s te nemen, schepen te verbranden en kansen te pakken. Juist ook ten aanzien van werk, want daar breng je nu eenmaal veel tijd door. Ik hou van benoemen wat er is, oude puin en pijn goed opruimen, en dan snel door met vooruit kijken!

 

Als je me zou kennen dan zou je weten dat ik…

  • Nogal gevoelig ben voor teveel prikkels en gefluit,
  • Tegen Tony’s melkchocola met hazelnoot gewoon geen nee kan zeggen,
  • Tek ben op onze kat Dropshot en paard Bacardi,
  • Graag The Coroner, Midsomer Murder (ja, gouwe ouwe) of The Mallorca Files kijk,
  • Hou van een glas Malbec en risotto, dat ook graag zelf kook,
  • Nogal ongeduldig ben…
  • Goed kan zingen, beetje jazzy, bijvoorbeeld liedjes van Tuck & Patty, maar niet het lef heb om op een podium te gaan staan.

Specialisaties van Vivian

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach