Digibeter! Digitaal vaardig aan het werk

Digibeter!

Digitaal vaardig aan het werk

  De wereld digitaliseert in rap tempo en dat geldt ook voor je werk. Of voor welk werk dan ook. Hierin meekomen is cruciaal voor jouw arbeidsmarktpositie, nu en in de toekomst!.


  • Maak kennis met de arbeidsmarkt van de toekomst én ontwikkel jouw kennis over ICT en technologie

  • Leer meer over bij- en omscholingsmogelijkheden voor nieuwe banen

  • Ontwikkel jouw digitale vaardigheden

  • Een online training, opdrachten en masterclasses (2 dagdelen online of op locatie)


  Jouw investering is €0,-
  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Schrijf je hier direct in


Verstevig jouw positie op de arbeidsmarkt

Met deze mogelijkheid van de overheid, kun je jouw positie op de arbeidsmarkt versterken.


Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

Het gehele proces van begeleiding is kosteloos. Wij helpen je hier graag bij.

Reserveer jouw plek!


100% gesubsidieerd?? Hoe kan dat? En wat is STAP?

Het STAP budget is een subsidie ter waarde van €1000,-. Elke Nederlander mag hier jaarlijks één keer gebruik van maken.

Deze subsidie heeft de overheid in het leven geroepen om professionele ontwikkeling en persoonlijke groei te stimuleren.
Jij kunt daar gebruik van maken, als je er op tijd bij bent op 3 juli!


Deze training voldoet aan de voorwaarden voor de STAP regeling, volgens het ROA afwegingskader.

Dit leer je met deze STAP training, 

inclusief persoonlijke begeleiding:

Versterken van je leervermogen

Meer zelfvertrouwen en zelf effectiviteit, door precies te begrijpen wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt.
21e eeuws basisvaardigheden

Bepaal hoe jij de beste volgende stappen in je loopbaan kunt zetten en ontwikkel jouw sociale en leiderschapsvaardigheden.
Vergroot je algemene inzetbaarheid

Zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft.Wat is de opleiding Digibeter?

De digitale transformatie biedt volop kansen om je te ontwikkelen in nieuwe vaardigheden en voor nieuwe functies. Nieuwe technologieën, zoals AI (Artificial Intelligence), data en automation kun je vertalen naar nieuwe mogelijkheden. In de training Digibeter leer je hoe jij dat kunt doen, vanuit jouw unieke persoonlijkheid en jouw situatie. 


In de Opleiding Digibeter spijker je je kennis over de toekomst van werk bij en ontdek je de mogelijkheden die zich aandienen door de voortschrijende technologie en ontwikkelingen. De training helpt je bij het vergroten van je bewustzijn en het maken van een concreet actieplan. 
Onderdeel van dit programma is 3 uur persoonlijke begeleiding door een gecertificeerd coach van TalentFirst


De opleiding Digibeter is een samenwerking tussen TalentFirst en I.AM.DIGITAL.

  

Voor wie is deze training?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil bekwamen in digitale vaardigheden en op de hoogte wil zijn van ontwikkelingen, innovatie en de toekomst van werk..


Na de training:

 • Heb je inzicht in de digitale wereld van werk.

 • Weet je welke eisen gesteld worden aan de medewerker van de toekomst.

 • Heb je inzicht in de verandering in de arbeidsmarkt, de afname en groei van bepaalde banen.

 • Heb je jouw kennis en vaardigheden op gebied van ICT en technologie ontwikkeld.

 • Ben je zekerder over wat er gebeurt in de wereld van werk op het gebied van digitale technologie. 

Inhoud:

De toekomst van werk

ICT, data en technologie

Digi-kennis en vaardigheden

Persoonlijk opleidingsplan


Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

Jouw persoonlijke TalentFirst Begeleider staat voor je klaar! 

We helpen je om het maximale uit het programma te halen door de juiste persoonlijke begeleiding (in totaal 3 uur online).


Een gecertificeerd TalentFirst coach helpt jou in kaart te brengen hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet en hoe deze te realiseren. Onze coaches doorlopen een intensief selectieproces alvorens wij met hen in zee gaan. Hij of zij is erin gespecialiseerd om met jou te kijken naar jouw positieve en belemmerende overtuigingen en helpt je om elke dag met plezier aan het werk te gaan. 

Jouw certificaat bij afronding

Voor op je CV, op je LinkedIn profiel, boven je bureau... Het mag gezien worden dat jij gedegen hebt geïnvesteerd in jouw verbeterde zelfkennis en effectiviteit.
Geef je hier op!

Praktische informatie 

Startdatum, studiewijze en studieduur

Startdatum                 Vanaf 1 augustus 2023, specifieke data worden binnenkort bekend gemaakt

Studieduur                  4-5 weken

Studiewijze                 E-learning, opdrachten, masterclass en workshop

Studie-uren                3 dagdelen

Contact-uren             2 dagdelen 

Locatie                        Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt

Certificaat                   Na afronding via mail

Veelgestelde vragen over STAP

Waar gaat dit precies over?

Om de tekorten en uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan, stelt de overheid subsidie beschikbaar voor loopbaanscholing en voor om- en bijscholing. Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden (tussen de 18 en 67 jaar) kunnen hier een beroep op doen.

Wat is het STAP-budget?

STAP staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Met de STAP-subsidie kun je 1.000 euro aanvragen voor een opleiding. Je kunt deze subsidie gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Je kunt per kalenderjaar maximaal één STAP-opleiding doen waarvoor je maximaal 1.000 euro STAP-budget subsidie toegekend kunt krijgen.

In 2023 is er voor de subsidieregeling STAP-budget 10 miljoen euro beschikbaar voor de rondes in September en November. Het volgende aanvraagtijdsvak start woensdag 15 november 2023 10.00 uur. Wees er op tijd bij! Want op = op.

Hoe kan ik dit aanvragen?

Door je bij ons aan te melden. Als jij je hebt aangemeld dan krijg je van ons een STAP aanmeldingsbewijs. Met dit aanmeldingsbewijs kun jij op de eerstvolgende STAP-dag op 15 november jouw aanmelding definitief maken. Hieronder leggen wij uit hoe je dat doet.

Wat moet ik doen om mijn aanmelding op 15 november definitief te maken?

Je vraagt het STAP-budget online aan via www.stapuwv.nl.
Voor het eerstvolgende tijdvak kan dit vanaf 15 november 2023. Het portaal opent om 10:00 uur. In de afgelopen STAP-rondes waren de plekken in no-time vergeven. Zorg er daarom voor dat je om 09:45 al klaar zit achter je laptop of computer.

Om je aanvraag in te dienen heb je een DigiD nodig. Heb je geen DigiD? Vraag deze dan op tijd aan. Ook heb je het STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Je ontvangt het STAP-aanmeldingsbewijs van ons nadat jij je hebt ingeschreven voor één van onze programma’s.

Ik heb het STAP-budget aangevraagd, wat nu?

Nadat jij op de eerstvolgende STAP-dag (15 november) jouw aanvraag hebt voltooid duurt het even voordat de gegevens binnen zijn bij het UWV en je een terugkoppeling krijgt met jouw definitieve toekenning van het STAP budget. Na de definitieve toekenning kun je op 15 december starten met jouw training. Tegen die tijd krijg je van ons een mailtje met de volgende stappen en meer informatie over de onboarding van de training en de verschillende begeleidingssessies.

Hoe lang duurt het om mij aan te melden?

Het kost je slechts 5 minuten om jouw gegevens in te vullen.

Hoeveel plek is er?

Per opleiding is er plek voor maximaal 300 mensen

Wat als ik niet door deze ronde heen kom?

Dat zou erg jammer zijn! Maar wij brengen je in dit geval nergens voor in rekening.

Elke 2 maanden wordt er weer nieuw budget toegevoegd, voor opnieuw 10.000 mensen. Deze aantallen worden in de toekomst mogelijk verhoogd. Mocht het deze ronde niet lukken om mee te doen, dan kun jij je in november 2023 opnieuw aanmelden voor de volgende ronde die op 15 november plaats zal vinden.

Hoe werken onze programma's precies?

Tijdens de training komen jouw persoonlijke kwaliteiten en loopbaan uitdagingen aan de orde. We helpen je om jouw groei en toekomstplannen uit te vinden. We laten je ontdekken waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Wat moet ik zelf betalen?

Helemaal niets! Wij zullen je nooit iets in rekening brengen.

Moet ik het STAP-budget terugbetalen als ik de training niet afrond?

Nee. Wel ben jij je STAP-budget kwijt als je jouw training niet afrondt.

Ik heb goedkeuring van het UWV, wat nu?

Gefeliciteerd! Binnen vier weken na elke STAP-dag start officieel de training en zal je worden uitgenodigd voor de online omgeving. Mocht je een traject hebben gekozen waarbij individuele begeleiding in de training zit, dan zal jouw begeleider binnen twee weken na de start van jouw training contact met je opnemen voor het inplannen van het eerste gesprek.

Moet ik mijn keuze voor scholing toelichten aan mijn werkgever?

Nee. Je hoeft je keuze voor scholing niet toe te lichten aan je werkgever. Je kunt gewoon de opleiding volgen die jij leuk vindt!

Ik heb een vraag over de STAP-regeling, maar die staat er niet tussen. Wat nu?

Heb je een andere vraag. Kijk dan eens op de Veelgestelde Vragen pagina van het UWV. Staat je vraag hier ook niet tussen? Stuur dan een mailtje naar stap@talentfirst.nl en wij proberen je vraag zsm te beantwoorden.

Inschrijven via STAP (100% Gratis)