Onweerstaanbaar CV + Linkedin profiel -TalentFirst

Wil jij ook een onweerstaanbaar CV en Linkedin profiel?

Een onweerstaanbaar CV maken is lastig - TalentFirst

Een goed CV en LinkedIN profiel maken is lastig...

Het schrijven van een goed curriculum vitae en Linkedin profiel is voor de meeste mensen een bittere pil. Het is een forse uitdaging om in krachtige termen, met de beste woordkeuze en de juiste nadruk, jezelf te presenteren aan mensen die je niet kent, die jou niet kennen, maar die wel van grote invloed zijn op het verdere verloop van je carrière.
Maak een onweerstaanbaar CV - TalentFirst

Maar ook jij kan het leren

Met de online trainingen 'Een onweerstaanbaar CV' en 'Een onweerkstaanbaar Linkedin profiel' leer je jouw CV en Linkedin profiel onderscheidend te maken, waardoor je kansen op de arbeidsmarkt en op de baan van jouw dromen aanzienlijk vergroot. Daarnaast durf je de mythes die er momenteel rondzingen ‘hoe een cv of profiel eruit hoort te zien’ naast je neer te leggen, waardoor je jezelf met jouw unieke talenten als uitgangspunt durft te nemen voor jouw CV en profiel.

Maak jouw CV en profiel onweerstaanbaar!

Want je wilt toch niet hopeloos lijken op anderen?

Een onweerstaanbaar CV onderscheidend - TalentFirst

Waarom is het tijd voor een nieuw, onderscheidend cv en profiel?

CV’s en Linkedin profielen lijken hopeloos op elkaar en daardoor is het onderscheidend vermogen verwaarloosbaar klein. Ze zijn over het algemeen nauwelijks aantrekkelijker dan een aanvraagformulier voor een parkeervergunning of het aangiftebiljet van de belasting. Je kunt je voorstellen dat hierin al vrij eenvoudig heel veel te verbeteren valt. Degene die zich de moeite getroost om gedegen aandacht aan zijn of haar cv of profiel te besteden totdat hij of zij volledig achter staat, onderscheidt zich hiermee in ieder geval op eenvoudige wijze van de concurrentie. Het feit dat je tijd stopt in het maken van jouw profiel betekent al dat je jezelf en je loopbaan serieuzer neemt dan de vele concurrerende sollicitanten met hun standaard cv of verhaal.
Een onweerstaanbaar CV mythes - TalentFirst

Welke mythes rondom het maken van een cv of profiel hoef je niet langer te geloven?

Om er klaar voor te zijn om op een nieuwe manier te werk te gaan bij het maken van jouw profiel, is het belangrijk dat je afstand neemt en je mentaal volledig losraken van alle mythes die er de ronde doen over en de werking daarvan. Het is belangrijk om bij jezelf te rade te gaan welke ideeën en beperkende overtuigingen jij je gaandeweg je loopbaan eigen hebt gemaakt ten aanzien van het maken en gebruiken van een persoonlijk profiel of cv, bijvoorbeeld wat er wel of niet in kan. En het is aardig om deze overtuigingen te ontrafelen. Je zult inzien dat er ideeën bij zijn, die je eigenlijk meer kwaad doen dan goed. Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat er helemaal geen regels zijn, dat alles mag, en dat niemand anders dan jijzelf bepaalt hoe je cv of profiel eruitziet!
Een onweerstaanbaar CV kwaliteiten - TalentFirst

Waarom is inzicht in eigen kwaliteiten, ervaring en doelstelling zo belangrijk?

In het cv of profiel schets je het totaalbeeld van de persoon die je bent: een persoon die zich in de loop van zijn of haar leven heeft ontwikkeld tot een bijzonder mens, een aantrekkelijk en onderscheidend individu. Iemand waar je met recht trots op mag zijn. Zelfkennis is daarvoor onontbeerlijk. We stellen je in staat je zelfkennis op een dusdanig niveau te krijgen dat je het kunt inzetten om je sterke kanten en unieke persoonlijkheid op de juiste manier op de bühne te krijgen. We helpen je inzicht te krijgen in de kenmerken die jou tot een uniek en waardevol individu maken. Door je anders te laten kijken naar wie je bent, wat je kunt en wat jij te bieden hebt, ontstaat een helder beeld van jezelf als onderscheidende persoonlijkheid. We laten je opnieuw inzien dat jij veel meer bent dan alleen een functionaris met een bepaald arbeidsverleden en een zekere kennis. We tonen je hoe je je talenten, bijzonderheden, passies, eigenaardigheden, dromen en toekomstvisie voor je kunt laten werken. Al deze inzichten vertaal je naar je eigen ‘tastbare en ontastbare merkwaarden’ en je doelstelling, die de basis vormen van jouw onweerstaanbare cv of profiel
Een onweerstaanbaar CV bouwen - TalentFirst

Welke keuzes maak je bij het inrichten en ‘bouwen’ van je profiel of cv?

Het is de kunst om het zelfinzicht dat je nu hebt in je eigen merkwaarden en doelstelling door middel van een cv voor anderen duidelijk te maken. Jouw cv is dan ook het geheel van losse bestanddelen, ‘bouwstenen’, waarmee jij je merkwaarden beschrijft en zichtbaar maakt. Je kiest dan ook voor de bouwstenen die voor jou het beste werken om je merkwaarden en je doelstelling tot uiting te brengen.
Een onweerstaanbaar CV vormgeven - TalentFirst

Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk bij het vormgeven van een cv of profiel?

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden in design en stijl die er bij het invullen en vormgeven van een cv of je profel zijn. Maak hierin jouw eigen keuzes. Keuzes die bij jouw unieke persoonlijkheid passen. Alleen op die manier zul je onderscheidend zijn en niet onopgemerkt blijven tussen cv’s van concurrenten op de arbeidsmarkt.

Ga voor 'n onweerstaanbaar profiel en CV!

En zorg dat jij, en niet die andere kandidaat, die droombaan krijgt.

Of kies een van de andere gratis STAP programma's

Carrièreboost Zelfonderzoek programma

All-you-can-learn 

programma

Onweerstaanbaar CV en Linkedin profiel

E-commerce & marketplace expert training

Anti stress en burnout programma

Overstap naar de ICT oriëntatie training