Funnel Marketing

100% Gesubsidieerd Programma: Funnel Marketing (t.w.v. € 1000,-)  Dankzij de STAP subsidie.

Funnel Marketing 

Lanceer je eigen passieve inkomen systeem met marketing strategie, content, lead- en sales funnels,
email automatisering en advertenties

Jouw investering is  slechts €0,-

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, first come first serve.

100% gesubsidieerd?? Hoe kan dat? En wat is STAP?

Het STAP budget is een subsidie waarmee elke Nederlander per jaar € 1000 in zijn  of haar ontwikkeling mag investeren.

Een mooie manier van de overheid om professionele ontwikkeling en persoonlijke groei te stimuleren.
Jij kunt daar gebruik van maken, als je er op tijd bij bent op 2 januari!


Deze training voldoet aan de voorwaarden voor de STAP regeling, volgens het ROA afwegingskader.

Orlande Watson - Jouw Funnel Marketing expert

Online Business/Funnel-expert en auteur Orlando Watson is al 14 jaar een online ondernemer.


Door zijn jaren ervaringen creëerde hij dit programma voor medeondernemer die de volgende stap willen maken in hun ontwikkeling.


Als oprichter van ConvertCreator ontdekte hij dat er enorm veel behoefte ligt aan online kennis en deze op een manier over te brengen dat het direct implementeerbaar is in je business. 


Dit is ook de reden van het ontstaan van POI Academy waar hij dagelijks ondernemers helpt inzichten te krijgen, waardoor ze meer kunnen geniet van de kwaliteit van het leven.

Orlando Watson

Auteur, Funnel Expert en Online Marketeer

Voor wie is dit programma? 

“Ik weet alles al over online ondernemen. Ik onderneem al jaren en we hebben een goed lopende website. Ik werk elke dag keihard, maar na de training ontdekte ik dat ik eigenlijk niet veel weet over de hedendaagse online marketing.


Ik werk heel hard, maar ik kan eigenlijk niet genieten van m'n gezin. Ik wil graag de balans tussen werk en m'n gezinsleven, daarom wil ik de volgende stap zetten in m'n business. 


En ik wil niet veel tijd besteden aan een cursus die me alleen informatie geeft, daarom doe ik mee aan het implementatie programma."
 

Orlando: “Dit is een van de vele verhalen die telkens terugkomt. Veel ondernemers werken hard voor weinig terwijl we juist slim voor veel kunnen werken en ons meer kunnen focussen op de kwaliteit van het leven.


De uitdaging is hoe we dit in een korte tijd kunnen bewerkstelligen en nog steeds kwaliteit kunnen leveren! Vandaar dat ik dit implementatiesysteem op heb gezet, zodat je stap voor stap kunt werken aan je eigen Funnel Marketing Systeem.” 


DUS VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA


 • Voor elke serieuze ondernemer die meer uit zijn business wilt halen
 • Voor ondernemers die op zoek zijn naar een betere werk-gezin-balans
 • Voor ondernemers die meer voldoening willen halen uit hun onderneming
 • Voor ondernemers die slim voor veel willen werken
 • Voor ondernemers die beter willen worden in hun online vaardigheden
 • Voor ondernemers die meer impact willen maken in hun community
 • En voor ondernemers die uiteraard meer online omzet willen maken.

Dit is wat je krijgt: 

 • Implementatie Trello board (t.w.v. €1499,-)
 • Lead & Sales Funnel (t.w.v. €3497,-)
 • E-mail, Social Media, Story Templates (t.w.v. €499,-)
 • Djuty Account voor Marketing Strategie (t.w.v. €249,-)
 • Traffic Lanceer Strategie (t.w.v. €2497,-)
 • Analytics & Optimalisation Sessie (t.w.v. €499,-)
 • Levenslange toegang tot het complete online programma

Claim nu jouw training en wordt een expert in Funnel Marketing

Dit ga je leren: 

Module 1: Welkom bij POI Academy™

Module 2: Strategie

Module 3: Lead Funnel

Module 4: Sales Funnel

Module 5: Lancering en Analytics

Verstevig jouw positie op de arbeidsmarkt

Met deze mogelijkheid van de overheid, kun je jouw positie op de arbeidsmarkt  versterken.


Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

Het gehele proces van loopbaanbegeleiding is kosteloos. Wij helpen je hier graag bij.

Online content in combinatie met 3 uur persoonlijke begeleiding door een gecertificeerd TalentFirst Coach

Dit leer je met deze STAP training, inclusief persoonlijke begeleiding:

Versterken van je leervermogen

Meer zelfvertrouwen en zelf effectiviteit, door precies te begrijpen  wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt. Met een Talenten- en Drijfverenanalyse,  360 graden feedback en veel meer.

21e eeuws basisvaardigheden

Bepaal hoe jij de beste volgende stappen in je loopbaan kunt zetten en ontwikkel jouw sociale en leiderschapsvaardigheden.
Vergroot je algemene inzetbaarheid

Zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft.Dit onderscheidt deze TalentFirst training:

De combinatie van de beste expertise in de markt, met begeleiding door een TalentFirst expert,

die jou helpt om beter te profiteren van deze training, dan je in je eentje kan!

Samen bepaal je wat jouw vraag is, welke resultaten jij wilt en kies je jouw beste aanpak.

Op basis van  jouw persoonlijke talenten, motivatie en leerstijl.

Kom bij onze 'Club van Lekker Werken' community, met online DroomBaanReis en maandelijkse webinars

Beperkt aantal gesubsidieerde plaatsen!

Jouw certificaat bij afronding

Voor op je CV, op je LinkedIn profiel, boven je bureau... het mag gezien worden dat jij gedegen hebt geïnvesteerd in jouw verbeterde zelfkennis en effectiviteit.

Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit na het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

Jouw persoonlijke TalentFirst Coach staat voor je klaar! 

Een gecertificeerd TalentFirst Coach helpt jou in kaart te brengen hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet en hoe deze te realiseren. Onze coaches doorlopen een intensief selectieproces alvorens wij met hen in zee gaan. Hij of zij is erin gespecialiseerd om met jou te kijken naar jouw positieve en belemmerende overtuigingen en helpt je om elke dag met plezier aan het werk te gaan. 


Dit doen wij met de AMAI-methode. AMAI staat voor Activatie, Motivatie, Accountability en Inspiratie. Het implementeren en toe kunnen passen van deze vier pijlers in jouw werk zorgt ervoor dat jij volledig in je kracht staat en elke dag fluitend naar je werk gaat.

De coach helpt je om tijdens het doorlopen van het programma gemotiveerd te blijven en is dus niet de inhoudelijke expert van het programma, maar hij of zij motiveert/support jou op de momenten dat het even tegenzit.

Claim nu jouw training en wordt een expert in Funnel Marketing

Veelgestelde vragen over STAP

Waar gaat dit precies over?

Om de tekorten en uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan, stelt de overheid subsidie beschikbaar voor loopbaanscholing en voor om- en bijscholing. Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden (tussen de 18 en 67 jaar) kunnen hier een beroep op doen.

Wat is het STAP-budget?

STAP staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Met de STAP-budget subsidie kun je 1.000 euro aanvragen voor een opleiding. Je kunt deze subsidie gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Je kunt per kalenderjaar maximaal één STAP-opleiding doen waarvoor je maximaal 1.000 euro STAP-budget subsidie toegekend kunt krijgen.

In 2023 is er voor de subsidieregeling STAP-budget 160 miljoen euro beschikbaar. Het volgende aanvraagtijdsvak start maandag 3 juli 2023 10.00 uur. Wees er op tijd bij! Want op = op.

Hoe kan ik dit aanvragen?

Door je bij ons aan te melden. Als jij je hebt aangemeld dan krijg je van ons een STAP aanmeldingsbewijs. Met dit aanmeldingsbewijs kun jij op de eerstvolgende STAP-dag op 1 mei jouw aanmelding definitief maken. Hieronder leggen wij uit hoe je dat doet.

Wat moet ik doen om mijn aanmelding op 3 juli definitief te maken?

Je vraagt het STAP-budget online aan via www.stapuwv.nl.
Voor het eerstvolgende tijdvak kan dit vanaf 3 juli 2023. Het portaal opent om 10:00 uur. In de afgelopen STAP-rondes waren de plekken in no-time vergeven. Zorg er daarom voor dat je om 09:45 al klaar zit achter je laptop of computer.

Om je aanvraag in te dienen heb je een DigiD nodig. Heb je geen DigiD? Vraag deze dan op tijd aan. Ook heb je het STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Je ontvangt het STAP-aanmeldingsbewijs van ons nadat jij je hebt ingeschreven voor één van onze programma’s.

Ik heb het STAP-budget aangevraagd, wat nu?

Nadat jij op de eerstvolgende STAP-dag (3 juli) jouw aanvraag hebt voltooid duurt het even voordat de gegevens binnen zijn bij het UWV en je een terugkoppeling krijgt met jouw definitieve toekenning van het STAP budget. Na de definitieve toekenning kun je op 1 juni starten met jouw training. Tegen die tijd krijg je van ons een mailtje met de volgende stappen en meer informatie over de onboarding van de training en de verschillende begeleidingssessies.

Hoe lang duurt het om mij aan te melden?

Het kost je slechts 5 minuten om jouw gegevens in te vullen.

Hoeveel plek is er?

Per opleiding is er plek voor maximaal 300 mensen

Wat als ik niet door deze ronde heen kom?

Dat zou erg jammer zijn! Maar wij brengen je in dit geval nergens voor in rekening.

Elke 2 maanden wordt er weer nieuw budget toegevoegd, voor opnieuw 40.000 mensen. Deze aantallen worden in de toekomst mogelijk verhoogd. Mocht het deze ronde niet lukken om mee te doen, dan kun jij je na 3 juli 2023 opnieuw aanmelden voor de volgende ronde die op 1 september plaats zal vinden.

Hoe werken onze programma's precies?

Tijdens de training komen jouw persoonlijke kwaliteiten en loopbaan uitdagingen aan de orde. Je krijgt een coach met wie je op de training kunt reflecteren en volgende stappen kunt bedenken. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk. We helpen je om jouw groei en toekomstplannen uit te vinden. We laten je ontdekken waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Hoe zien de individuele begeleidingssessies eruit?

Ter ondersteuning aan de training krijg je individuele begeleiding van een gecertificeerd Talentfirst begeleider.

Een TalentFirst begeleider helpt jou in kaart te brengen hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet en hoe deze te realiseren. Onze begeleiders doorlopen een intensief selectieproces alvorens wij met hen in zee gaan en zijn erin gespecialiseerd om met jou te kijken naar jouw positieve en belemmerende overtuigingen en helpt je om elke dag met plezier aan het werk te gaan.

De begeleider helpt je om tijdens het doorlopen van de training gemotiveerd te blijven en is dus niet de inhoudelijke expert van het programma, maar hij of zij motiveert/support jou op de momenten dat het even tegenzit.

Wat moet ik zelf betalen?

Helemaal niets! Wij zullen je nooit iets in rekening brengen.

Moet ik het STAP-budget terugbetalen als ik de training niet afrond?

Nee. Wel ben jij je STAP-budget kwijt als je jouw training niet afrondt.

Ik heb goedkeuring van het UWV, wat nu?

Gefeliciteerd! Binnen vier weken na elke STAP-dag start officieel de training en zal je worden uitgenodigd voor de online omgeving. Mocht je een traject hebben gekozen waarbij individuele begeleiding in de training zit, dan zal jouw begeleider binnen twee weken na de start van jouw training contact met je opnemen voor het inplannen van het eerste gesprek.

Moet ik mijn keuze voor scholing toelichten aan mijn werkgever?

Nee. Je hoeft je keuze voor scholing niet toe te lichten aan je werkgever. Je kunt gewoon de opleiding volgen die jij leuk vindt!

Ik heb een vraag over de STAP-regeling, maar die staat er niet tussen. Wat nu?

Heb je een andere vraag. Kijk dan eens op de Veelgestelde Vragen pagina van het UWV. Staat je vraag hier ook niet tussen? Stuur dan een mailtje naar stap@talentfirst.nl en wij proberen je vraag zsm te beantwoorden.