Gashouder Challenge (#14 van 50): De sneeuwbal begint te rollen.
Gashouder Challenge (#14 van 50): De sneeuwbal begint te rollen.
15 oktober 2009 
in doen
0 min. leestijd

Gashouder Challenge (#14 van 50): De sneeuwbal begint te rollen.

Ik ben op een missie. Nog 38 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Vanuit Berlijn een korte post.

De sneeuwbal begint te rollen! Vandaag stapte Vitae echt in het bootje, zijn de eerste honderd mensen voor het seminar een feit en komen de eerste overige aanmeldingen binnen.
Ook heb ik vandaag de pagina gezien waarop de sessie die we op 19 nov organiseren gezien: een co-productie tussen mij en Ralf Knegtmans, i.s.m. Elsevier. Intermediair gaat promotie maken voor het ‘Werken in overvloed’ seminar, vandaag kreeg ik het schema van publicatie.
Contacten met goede doelen lopen, met Artsen zonder grenzen en Warchild zoeken we de juiste mix van communicatie en samenwerking.

Ondertussen

En ondertussen stroomt mijn mailbox vol van alle communictie van het overvloedteam, met elkaar, met nieuwe contacten, met ideeen…..

Een heerlijke situatie om lekker van een weekendje Berlijn te genieten!

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Freek Sanders
Door

Freek Sanders

op 17 Oct 2009

Huub

ik vind het erg mooi wat je aan het doen ben, hoe je het aan het doen bent en waarom je het aan het doen bent.
Geweldig ook om het van dag tot dag te kunnen volgen, zeker vanuit Nicaragua. De nieuwe communicatiemiddelen maken toch heel veel mogelijk.
Ik heb zelf ook het goede doel waar ik nu mee bezig ben en voor in Nicaragua zit aangemeld (Hotel con Corazon...).
Succes met alles en als ik nog wat vanuit Nicaragua kan doen dan hoor ik het graag...

Groeten vanuit Nicaragua, Freek

Reactie plaatsen