Gashouder Challenge (#4 van 50): On The Move
Gashouder Challenge (#4 van 50): On The Move
05 oktober 2009 
in doen
1 min. leestijd

Gashouder Challenge (#4 van 50): On The Move

Ik ben op een missie. Nog 47 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

We zijn lekker on the move…

Vanavond met Frouke een bespreking met Jasper, die als technisch producer gaat helpen. Via hem bekijken we of het mogelijk is kosten laag te houden door techniek te delen met jamjam/ meubelstukken, die net na ons een event hebben in de Gashouder. Dat zou voor iedereen een voordeel moeten kunnen opleveren. Wij zijn flexibel en de inrichting die zij voor ogen hebben, zou in grote lijnen ook voor ons kunnen werken.
Jasper heeft ons ook geholpen met de papieren voor de vergunning. Zo grappig om te zien dat een enorme ambtelijke papierwinkel die voor ons heel imposant lijkt, op hem weinig indruk maakt. Hij dealt hier dagelijks mee. Goed om de experts erbij te betrekken, dan wordt de uitdaging een stuk behapbaarder.
Begin ook wat meer zicht te krijgen op de kosten van de exploitatie. Dat hangt natuurlijk behoorlijk af van de keuzes. Deze kroonluchter is bijvoorbeeld te huur voor € 2500.

Wel een cool ding! Misschien een dedicated kroonluchter sponsor zoeken? ;-)

Alternatieve locatie? Neuh…

Het lijkt er trouwens op dat ik nog meer los moet gaan op het aantal deelnemers. De ruimte in de Gashouder is er naar en we willen natuurlijk niet een te lege ruimte…. Stretchen dus maar.
Jasper opperde ook nog de alternatieve locatie het Transformatorhuis.
Iets kleiner, makkelijker, goedkoper.

Neuh…

Al veel enthousiaste reacties gehad van mensen die willen helpen. Superleuk!

Extra uitdaging, 20 november is ook Ted Amsterdam, waardoor misschien sommige mensen uit het boek verhinderd zijn. Martijn Aslander gaf dat vandaag al aan. Dat wordt puzzlen. Een taxi op en neer laten rijden? Het zou top zijn om met de mensen van Ted te kunnen samenwerken, in ieder geval voor de Avond van de Overvloed.

Leuk dat Ronald en Marielle aangeboden hebben met een branded plaza van Mindz te willen sponsoren. Morgen langs bij de Studio van Marcel Wanders. Ik zou hem graag als Special Guest willen hebben, vanuit zijn inspirerende levensvisie: ‘ik heb niets op mijn verlanglijstje, als ik iets wil doe ik het gewoon.’

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen