Gashouder Challenge (#6 van 50): Klaar met werken!
Gashouder Challenge (#6 van 50): Klaar met werken!
09 oktober 2009 
in doen
1 min. leestijd

Gashouder Challenge (#6 van 50): Klaar met werken!

Ik ben op een missie. Nog 45 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Klaar met werken

De hoofdlijn van het verhaal ‘Klaar met werken’ uitgeprobeerd gisteren, tijdens het Celebrate Work event van Vitae. Het gaat erin als koek! Op onderstaand fotootje zie je de warming up….

Dit wordt het voor het seminar van 20 november. Een perfecte vorm, de deelnemers meenemen in het avontuur van Marijn, zoals in het boek. En aan de hand van de 10 daagse reis de avonturen, ontmoetingen en inspiratie meegeven en omzetten in ervaringsoefeningen voor de deelnemers. Dit met een aantal personages live opvoeren, een aantal op video, een aantal als panel, misschien nog wat verrassends….

Wat vind je van de titel ‘Klaar met werken’ voor het seminar?

Marijn Is Klaar Met Werken

Gisteren bij het management van Armin het boek ‘Marijn Is Klaar Met Werken’ afgegeven. Met het verzoek om voor 20 november nog een interview met hem te doen en te filmen. Hoop dat het lukt, want zijn verhaal is echt inspirerend! Mijn uitdaging: Hoe kan ik het zo doen dat zo’n interview ook voor hem interessant is, en dus prioriteit krijgt in zijn krankzinnige agenda?

Uit alle hoeken komen ondertussen hulptroepen, da’s erg leuk! Gisteren vertelde een deelneemster van Celebrate Work dat 20 nov een bijzondere dag is: the date 20 November, marks the day on which the Assembly adopted the Declaration of the Rights of the Child, in 1959, and the Convention on the Rights of the Child, in 1989. Daar moeten we natuurlijk echt iets mee!

Ik ga nu aan de slag om de propositie voor het seminar en het feest goed op papier te krijgen, op verzoek van diversen die er mee de boer op willen!

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Anoniem
Door

Anoniem

op 11 Dec 2009

moet controleren:)

Reactie plaatsen