Gashouder Challenge (#7 van 50): Klaar met werken!
Gashouder Challenge (#7 van 50): Klaar met werken!
09 oktober 2009 
in doen
1 min. leestijd

Gashouder Challenge (#7 van 50): Klaar met werken!

Ik ben op een missie. Nog 44 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Mooie dag met mooie vorderingen!

  • Vergunning is aangevraagd, ziet er uit dat het gaat lukken. (4 dagen geleden leek het nog een mission impossible om het op tijd rond te krijgen, vandaag is alles ingeleverd met de juiste papieren en tekeningen. ’t Kan verkeren.)
  • Goed gesprek met mogelijke cateraar en inrichter. Realiseerde me dat er echt een hoop sub-projectjes zijn, waar ik echt hulp bij nodig heb. (om er een paar te noemen voor alleen de avond: de bar, de inrichting, de food, betrekken van goede doelen, werven deelnemers, samenstellen programma, etc.)

Inspiratie bij KPMG

Mooie inspiratie opgedaan door een kijkje te nemen bij de opbouw in de gashouder van een KPMG bedrijfsfeest:

  • even langs bij Vincenzo van de verhuurder Westergasfabriek, die dit blog blijkt te lezen (!) en aangaf dat er wellicht mogelijkheden zijn mee te marketen op hun database. En om de culturele prijs te hanteren ipv. de commerciele in verband met de aard van het event. (Klasse, Vincenzo!). Het boek ‘Marijn Is Klaar Met Werken’ opgestuurd naar hem, ter inspiratie.
  • veel reacties via de mail en twitter op het optreden van gisteravond, wat me sterkt in het idee dat de inhoud van het seminar TOP gaat worden. Ook van veel kanten hulp aanbod gekregen. Leuk!
  • goeie feedback van Vitae, die zeker mee gaan doen als partner (daar ga ik tenminste van uit!)
  • mooie deal met Quintin van Intermediair om samen te gaan marketen, op basis van shared revenue. Hier verwacht ik veel van!
  • een eerste aanzet tot een goede beschrijving van de propositie, waarbij ik seminar en avond van de overvloed aan elkaar wil koppelen.
  • mooi synchroniciteits-telefoongesprek met Leonie (uit mijn boek) die inmiddels werkt als communicatiemanager van Warchild (20 nov is dag van de rechten van het kind, remember….). Wordt vervolgd met direct een afspraak morgen!

Er staan mooie dingen te gebeuren! En ik ben er klaar voor!!

…net terug uit de kroeg, nog even zitten bieren en brainstormen met Cor over de naam/ propositie van het seminar. ‘Klaar met werken”? of toch iets anders….
Ik ga er een nachtje over slapen.

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen