Gashouder Challenge (#8 van 50): Werken in overvloed!
Gashouder Challenge (#8 van 50): Werken in overvloed!
10 oktober 2009 
in doen
1 min. leestijd

Gashouder Challenge (#8 van 50): Werken in overvloed!

Ik ben op een missie. Nog 43 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

De propositie voor het seminar is weer een stap verder:

“Werk in overvloed!

Marijn’s loopbaan komt, In het boek ‘Marijn Is Klaar Met Werken’, abrubt en onvrijwillig tot stilstand. Dat blijkt het het beste wat hem had kunnen overkomen!

Marijn maakt een Droombaanreis waar hij bijzondere levenskunstenaars ontmoet, die dankzij hun werk een inspirerend leven leiden. Tijdens zijn reis worden Marijn’s loopbaanvragen stuk voor stuk beantwoord:

  • Wat zijn mijn talenten en passies en dromen?
  • Wat doe ik met mijn creativiteit, mijn ambitie, mijn avonturendrang?
  • Moet ik zelfstandig werken of in loondienst?
  • Hoe kan ik echt wezenlijks bijdragen en anderen helpen?
  • Kan ik werk maken van wat ik leuk vind?

Marijn ontdekt dat hij de wereld enorm veel te bieden heeft en dat daarmee zijn droombaan dichterbij is dan hij dacht. Wat een verademing!

Beleef hetzelfde als Marijn!

In één dag jouw eigen Droombaanreis!  Trek op met Marijn en laat je introduceren aan de personen uit het boek. Stap in hun wereld, werk met ze mee, hoor en zie hun inspirerende verhalen. Gaandeweg ontdek je dat je enorm veel te bieden hebt. En hoe makkelijk je daar je werk van kunt maken!

De koppeling met de avond maak ik compleet, door aan het einde van het seminarprogramma de mogelijkheid te creeeren voor de deelnemers om ‘goed te doen’, en zodoende de toegang voor de avond te verdienen. Hiervoor vandaag wat leuke ideeen bedacht. To be continued.

Vandaag leuk gesprek met Leonie, uit mijn boek, die als communicatie/marketingmanager van Warchild werkt. Zij wil graag meedoen en we hebben samen wat concrete ideeen bedacht. Er melden zich inmiddels meer goede doelen aan. Leuk! Morgen even goed nadenken over de logistiek.

Er staat in ieder geval één hele grote hoofdact op het podium. Daarnaast nog een spraakmakende naam, nog een goede band en een fantastische DJ. Daarnaast is er nog een flink aantal omlijstende programmapunten….

De avond van de overvloed wordt kortom, een feest wat je niet mag missen!

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen