Geweldige sales - met de explosieve groeiformule (incl. 3 x 1 uur Ma

Geweldige sales -
met de explosieve groeiformule 

(incl. 3 x 1,5 uur Masterclass)

Leer hoe ook jij klanten moeiteloos kunt verleiden, verwennen en verbinden, op jouw eigen unieke manier. En hoe je je groei kunt laten exploderen, door kleine stapjes continu te zetten.

 • Kies jouw eigen route op basis van wie jij bent en wat jij te bieden hebt

 • Ga voor jouw strategieën om te verleiden, verwennen en verbinden

 • Bouw aan jouw moeiteloze sales strategie en systemen.

 • Een online programma + 3  x 1,5 uur Masterclass

 • Ontwikkeld met de experts van I AM College, dé ondernemersvakschool van Nederland.

In het kort

Ben je ook regelmatig 'overwhelmed' door alle mogelijkheden in je sales? Heb jij ook moeite het overzicht te houden en de juiste keuzes te maken? Dan ben je niet de enige. Tegenwoordig hebben we zoveel opties om sales en marketing mee te bedrijven, dat het verleidelijk is om heel veel een heel klein beetje te doen. En dat werkt maar heel beperkt...


Met dit programma krijg je niet alleen overzicht van alle mogelijkheden, maar ga je ook keuzes maken die bij jou passen, op basis van jouw unieke sales blueprint. Je kiest een klein aantal strategieën en bouwt die vervolgens uit. Daarmee creëer je een systeem wat dubbele groeicijfers per jaar oplevert, moeiteloos en natuurlijk.


Voor wie is dit programma?

De training is voor iedereen die beter wil worden in sales. Of je nu ZZP-er, ondernemer of sales binnen een organisatie bent, dit programma geeft je de sprong voorwaarts waarmee sales voor jou vanaf nu een makkie is. En leuk!!


De Training

 • E-learning
 • 3 x 1,5 uur Masterclass, waarvan 0,5 uur Q&A per Masterclass


Wat ga je leren?

 • Sales werkt het best op jouw manier, dus ontdek jouw ideale sales blueprint , aan de hand van de vragen 'Waarom?', 'WIe?", 'Wat?' en "Hoe?'. 

 • Leer alle strategieën om je potentiële klanten te verleiden tot een eerste aankoop of transactie. Kies de drie strategieën die het beste passen bij jouw blueprint.

 • Je bestaande klanten verwennen, levert onverwachte omzetgroei op. Door maximale waarde voor hen, op slimme en aantrekkelijke manieren op te dienen, kun je meer betekenen en groeit je business.

 • De totale waarde voor en van je klant stijgt als je langer met elkaar zaken blijft doen. Hoe dat positief te beïnvloeden leer je in deze module.

 • Ontdek en ontwikkel alle cruciale vaardigheden bij jezelf, waarmee je alle bovenstaande stappen verder verbetert. Op jouw eigen unieke manier!

Programma

Module 1

 • Zelfkennis

Module 2

 • Verleiden

Module 3

 • Verwennen

Module 4

 • Verbinden

Module 5

 • Het cement

Plaats & data

Startdatum

In de week van 18 december 2023

Studieduur

18 uur


Studiewijze

E-learning (6 maanden toegang)

Masterclass


Contacturen

3 x 1,5 uur Masterclass, waarvan 0,5 uur Q&A per Masterclass


Locatie 

Online


Jouw investering

Jouw investering is helemaal niets, omdat je dit programma kunt volgen met behulp van de STAP subsidie. 


Mogelijkheden buiten de subsidieregeling

Mocht het je niet lukken de STAP subsidie voor dit programma te verkrijgen, dan kun je ook de reguliere route volgen.

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.

De cursus is identiek aan onderdelen van de erkende voltijdopleiding Young Professional of Young Entrepreneur Brand Building (kwalificatiedossier Marketing & Communicatie Specialist) van I AM College, met crebonummer 25727. Na het succesvol afronden van deze cursus kan vrijstelling worden verkrijgen indien men de diploma-route volgt van de volledige opleiding. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangt een deelnemer een waardedocument waarbij geen sprake is van graadverlening

Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.