Geweldige sales - met de explosieve groeiformule (incl. 3 x 1 uur Ma

Geweldige sales -
met de explosieve groeiformule 

(incl. 3 uur coaching) 

Leer hoe ook jij klanten moeiteloos kunt verleiden, verwennen en verbinden, op jouw eigen unieke manier. En hoe je je groei kunt laten exploderen, door kleine stapjes continu te zetten.

 • Kies jouw eigen route op basis van wie jij bent en wat jij te bieden hebt

 • Ga voor jouw strategieën om te verleiden, verwennen en verbinden

 • Bouw aan jouw moeiteloze sales strategie en systemen

 • Elearning + 3 uur persoonlijke coaching

In het kort

Ben je ook regelmatig 'overwhelmed' door alle mogelijkheden in je sales? Heb jij ook moeite het overzicht te houden en de juiste keuzes te maken? Dan ben je niet de enige. Tegenwoordig hebben we zoveel opties om sales en marketing mee te bedrijven, dat het verleidelijk is om heel veel een heel klein beetje te doen. En dat werkt maar heel beperkt...


Met dit programma krijg je niet alleen overzicht van alle mogelijkheden, maar ga je ook keuzes maken die bij jou passen, op basis van jouw unieke sales blueprint. Je kiest een klein aantal strategieën en bouwt die vervolgens uit. Daarmee creëer je een systeem wat dubbele groeicijfers per jaar oplevert, moeiteloos en natuurlijk.


Voor wie is dit programma?

De training is voor iedereen die beter wil worden in sales. Of je nu ZZP-er of ondernemer bent of sales binnen een organisatie doet, dit programma geeft je de sprong voorwaarts waarmee sales voor jou vanaf nu een makkie is. En leuk!!


De Training

 • E-learning 
 • 3 uur persoonlijke coaching


Wat ga je leren?

 • Sales werkt het best op jouw manier, dus ontdek jouw ideale sales blueprint, aan de hand van de vragen 'Waarom?', 'WIe?", 'Wat?' en "Hoe?'. 

 • Leer alle strategieën om je potentiële klanten te verleiden tot een eerste aankoop of transactie. Kies de drie strategieën die het beste passen bij jouw blueprint.

 • Je bestaande klanten verwennen, levert onverwachte omzetgroei op. Door maximale waarde voor hen, op slimme en aantrekkelijke manieren op te dienen, kun je meer betekenen en groeit je business.

 • De totale waarde voor en van je klant stijgt als je langer met elkaar zaken blijft doen. Hoe dat positief te beïnvloeden leer je in deze module.

 • Ontdek en ontwikkel alle cruciale vaardigheden bij jezelf, waarmee je alle bovenstaande stappen verder verbetert. Op jouw eigen unieke manier!

Programma

Module 1

 • Zelfkennis

Module 2

 • Verleiden

Module 3

 • Verwennen

Module 4

 • Verbinden

Module 5

 • Het cement

Plaats & data

Startdatum

Doorlopend

Studieduur

18 uur


Studiewijze

E-learning (6 maanden toegang)

Coaching


Contacturen

3 uur persoonlijke coaching


Locatie 

Online


Jouw investering

Jouw investering is €997,- (exclusief 21% btw). 


Vrijstelling van btw is mogelijk voor particulieren en/of instanties die geen btw kunnen terugvorderen.
Je betaalt in dat geval 10% compensatie-toeslag ivm de btw-gerelateerde kosten uit de training die TalentFirst afdraagt voor jou.

Meer informatie hierover vind je op www.talentfirst.nl/btw-vrijstelling.


Mogelijkheden vanuit je werkgever

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.


Bij TalentFirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Wij zijn de Club van Lekker Werken, voor werknemers én werkgevers, die als doel hebben om samen een inspirerende arbeidsmarkt te creëren waar burn-outs tot het verleden behoren en het goed hebben met elkaar de norm is. Wij doen dit op onze eigen manier: origineel voorop, trainingen, groeiprogramma's en coaching met luchtige diepgang, persoonlijke aandacht én meetbaar resultaat.


Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij
meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.