Gezocht: TalentFirst proof onderneming
Gezocht: TalentFirst proof onderneming
17 maart 2008 
0 min. leestijd

Gezocht: TalentFirst proof onderneming

Berthold Gunster opperde vorige week een mooi idee, waar ik in een lunch vandaag met HR mensen van ING over door kon fantaseren: Zou t niet mooi zijn als we met het hele TalentFirst arsenaal echt onze gang mochten gaan binnen een bedrijf, met vol mandaat. De organisatie helemaal inrichten volgens het ‘Live your talents’ principe en op die manier tonen dat het echt werkt, ook voor het resultaat.

Het belang van de medewerker

Er zijn niet echt veel goede voorbeelden waar volledig vanuit de werknemer gedacht wordt. In ieder geval niet in Nederland dat ik weet. Internationaal zijn Semco in Brazilië en South West Airlines in Amerika mooie voorbeelden van ondernemingen met het lef om echt vol te gaan voor het belang van de medewerker. Employee first, customer second is zelfs het devies van SW Airlines. Met uitstekende resultaten, al jaren lang!

TalentFirst proof

Ik zou graag een bedrijf wat de visie en het lef heeft om het Nederlandse succesvolle voorbeeld te worden helpen de organisatie volledig TalentFirst proof in te richten.

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen