Huub van Zwieten - TalentFirst
Video Aspect Ratio: 16:9

Inspiratie lezing, seminar of theatershow

door 'Droombaan-goeroe 🙂' Huub van Zwieten

Sinds 2000: thought leader  en inspirerend spreker 

 best seller auteur, theatermaker, ondernemer

Boek een lezing, seminar of theatershow

Webinar 

'Lekker Werken'

Een interactieve sessie online, om mensen te inspireren, te stimuleren en aan te zetten om zelf regie en verantwoordelijkheid te nemen over hun werk

Thank God 

It's Monday

Uitkijken naar de maandagmorgen, in plaats van naar het weekend, dat is voor iedereen mogelijk. In een interactieve achtbaan ontdekken hoe ook jouw maandag het hoogtepunt kan zijn!

De kunst van 

het motiveren

Hoe houd je je mensen betrokken, bevlogen en zichzelf continu verbeterend? Dat ambacht legt Huub uit, aan de hand van interactieve oefeningen en inspirerende rolmodellen.
Oprichten / Directeur TalentFirst Huub van Zwieten

Interactief, inspirerend en authentiek

Oprichter / Directeur TalentFirst


Ieder mens is uniek en werk is het podium om je talenten te benutten, zo werkt Huub al 20 jaar. Hij is gepassioneerd in zijn missie 'iedereen een droombaan', wat hem de geuzennaam Droombaan-goeroe opleverde, mede door de 10 boeken en theatershows Thank God It's Monday.

Maar bovenal inspireert Huub door interactief te vertellen over zijn eigen avonturen en die van z'n klanten, die ontstaan als je achter je dromen aangaat.
Voor Huub in Nederland met TalentFirst (met 50 trainers en coaches) in Rome met Randstad en in Zuid-Afrika, waar hij een social enterprise runt in de townships van Kaapstad. 


Huub is visionair als het gaat om werk, hij spart graag met de TalentFirst klanten over hoe het optimale uit medewerkers of jezelf te halen. 

Krijg toegang tot weergaves van volledige lezingen

  • Krijg een indruk van de dynamiek en van Huub's luchtige stijl met humor
  • Zie verschillende interventies en werkvormen
  • Ontvang direct een gratis e-Book pakket van Huub
Ik hou niet van spam en je gegevens zijn veilig.
Video Aspect Ratio: 16:9

Een volledig verzorgde theatershow

op maat, specifiek voor jullie doelgroep

Als ondernemer Huub inschakelen als coach / mentor?

Al 20 jaar toonaangevend thought leader, met onderwerpen als:

Leven vanuit je talenten

In 2000 startte Huub TalentFirst vanuit het motto 'Live your talents!'. Daarbij zijn z'n eigen ervaringen en de rotsvaste overtuiging dat je kracht en kansen liggen in je talenten, die voor iedereen anders zijn, steeds het uitgangspunt. Ontdek jouw talenten op eenvoudige wijze en vertaal ze naar jouw droombaan!

Personal branding

Met het boek ‘Het merk IK ®’ (inmiddels 22e druk) over Personal Branding, of TalentBranding is Huub als 15 jaar met recht de autoriteit op het gebied van Personal Branding. De kortste Personal Branding tip: 'Get a life!'

'Je wordt toch wel in een hokje gestopt, bepaal dan zelf welk hokje', leert Huub zijn publiek.

De kunst van het motiveren

Het beste uit je mensen halen, is een kunst op zich. Die is echter eenvoudig te ontrafelen, als je jezelf als uitgangspunt neemt en snapt dat elke werkrelatie een liefdesrelatie is. Met praktische tips voor managers en leidinggevenden om vanuit gelijkwaardigheid verder te komen met elkaar.

Help, mijn medewerker komt in beweging

Het kan uitdagend zijn om je mensen alle ruimte en mogelijkheden te geven, zonder dat je daar zelf als teamleider de dupe van wordt. Toch is je mensen empoweren en motiveren de enige manier om ze te vinden en te binden, zeker de jongere generaties!

Thank God It's Monday

Uitkijken naar de maandagmorgen, dat is voor iedereen mogelijk. Werk hoeft niet langere een noodzakelijk kwaad te zijn of een hinderlijke onderbreking van het weekend. Hoe dat mogelijk is, leert Huub in interactieve lezingen en zijn onvolprezen theatershows

Pre-organiseren

Door met je mensen continu over ontwikkeling en mobiliteit te praten, voorkom je dat je in een reorganisatie mensen moet dwingen tot stappen die niet hun keuze zijn. Blijf de reorganisatie voor, door met je hele team aan de slag te gaan, zoals Huub met TalentFirst het hele bedrijf Telfort (600 man) pre-organiseerde.
Huub stond in zijn 25jarige loopbaan als talenten-expert, voor zalen met duizenden toehoorders, sprak met honderden bedrijven en bereikte honderdduizenden lezers en luisteraars met zijn boeken, columns en media optredens.
Klik hier voor een lezing, seminar of theatershow

Huub met experts en als expert in de media:

Wat anderen zeggen...:

Dr Ben Tiggelaar - spreker

Huub van Zwieten helpt je om slimmer en beter over jezelf en je werk na te denken. En dat helpt echt, weet ik uit eigen ervaring!” 

Rick Garrelfs - programma manager Rabobank

“Huub geeft als spreker voor groepen energie, creëert een prettige sfeer, is origineel en zet aan tot nadenken. Maar vooral zet hij aan tot directe actie.

Na een sessie met Huub heb je niet alleen geluisterd, maar ben je in beweging.” -

Titia Roovers - psycholoog
Huub is a man with an X-factor. He can inspire and make it personal, although he works with large groups.

Tien best sellers, meer dan 100.000 boeken verkocht:

Probeer Huub uit!

Theatershow

Uitverkocht Carré of knus wat kleiner, check het Inspiratie-theater Thank God It's Monday

Podcast/ Youtube

Bijzondere gasten leren Huub hoe ze fluitend naar hun werk gaan of anderen laten gaan

Webinar

Ga in een moordend, inspirerend format met Huub  mee langs z'n belangrijkste inzichten

Grijze muizen test

Ontdek of jij een grijze muis bent of een gekleurde, of zelfs een gestampte?

Neem contact op!