KNAW Postdocs en PhD Coach programma’s van TalentFirst

KNAW Postdocs en PhD Coach programma’s 

van TalentFirst

Lees verder
KNAW Programma's

Ontwikkel jouw talenten

In samenwerking met de KNAW heeft TalentFirst een tweetal coachprogramma’s ontwikkeld. Specifiek gericht op talentontwikkeling en het geven van persoonlijke ondersteuning op maat.


De twee programma’s zoomen in op specifieke aspecten waar Postdocs en PhD’s mee te maken hebben en ondersteunt jou in het realiseren van jouw persoonlijke en professionele doelstellingen. De coaching gaat over ruimte geven aan je talent en werken met veerkracht en hoe je jezelf kan opladen om met inspiratie en volle energie je einddoel te bereiken.

Embrace life through work

TalentFirst is de coaching en training organisatie als het gaat om het omarmen van succesvol en plezierig werken. 'Thank God it’s monday!' zou binnen elk leven en organisatie omarmd kunnen worden door een succesvol coaching traject in te zetten. De coaching trajecten worden 1 op 1 passend gemaakt. Voor elke organisatie of persoon een passend coaching traject. Of het nu gaat om individuele coaching, team coaching, coaching on the job, of een business coach, TalentFirst maakt het samen met de klant mogelijk.

Twee coachprogramma's

Recharge and flowday

Dit is een groepsprogramma dat je terugbrengt bij je energie en motivatie zodat je met plezier naar je einddoel beweegt.

Wil je meer informatie over de coachprogramma's?

Klik op de knop hieronder om contactformulier in te vullen.

Dit zijn de coaches

drs. Cees ten Thije


Cees is een ervaren gecertificeerde allround facilitator, (team)coach en trainer met een achtergrond in commercieel management, interim-management in de universitaire sector, adviseren en ondernemen. Cees is opgeleid en gecertificeerd bij o.a.: Phoenix Opleidingen, Bert Hellinger Instituut, House of Deep Democracy. 

drs. Mariëlle Slierendrecht


Mariëlle is gecertificeerd Coach en organisatiecoach. Zij ontwerpt en begeleidt groei- en ontwikkeltrajecten voor individuen, teams en organisaties

Ignace Karthaus MSM


Ignace is gecertificeerd Coach, 

werkzaam als facilitator en trainer. Doorliep meerdere coach

opleidingen en vervulde diverse managementposities in zowel publiek als privaat gefinancierde organisaties. Meer dan tien jaar actief op het gebied van praktijkgericht

onderzoek o.a. bij NWO/ NRPO-SIA

Wil je je inschrijven?

Klik op de knop hieronder!