NL Leert door gratis loopbaanadvies
CVmaker logo


HELAAS: DE SUBSIDIEPOT IS INMIDDELS OP!

JE KUNT JE NIET MEER AANMELDENHELAAS: DE SUBSIDIEPOT IS INMIDDELS OP!

JE KUNT JE NIET MEER AANMELDENNL Leert door

Nederland Leert door - Gratis loopbaanadvies


De overheid betaalt € 700,- jouw loopbaan ontwikkel advies!
TalentFirst koopt daar nog voor € 700,- aan programma's bij.
Jouw totale (gratis) pakket:

  • Een ervaren TalentFirst loopbaanadviseur helpt je:
  • Ontdekken wat jouw talenten en drijfveren zijn;
  • 4 uur persoonlijke coachgesprekken
  • Een arbeidsmarktscan
  • Ontdekken wat je tegen houdt en hoe dat te fixen!
  • Op maat  jouw volgende stap onderzoeken;
  • Met een concreet arbeidsmarktadvies
  • Jouw 'NL Leert Door' certificaat

Normale prijs € 1400, voor jou helemaal gratis!

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG DIRECT GRATIS HET E-boek '365 VAKANTIEDAGEN'

Heel bijzonder hoeveel inzichten dit mij heeft opgeleverd in hoe ik in mijn werk sta en van waaruit ik keuzes maak en met name waar ik mezelf onbewust in de weg sta.  (...)  

Mijn verwachtingen waren niet heel hoog na het doen van de initiële tests maar door de creativiteit en het goed luisteren en kijken van de trainer heeft het traject mij echt veel gebracht. Eerst de mens dan pas het werk dekt de lading goed. Er is nog meer werk aan de winkel voor mij maar dit zetje had ik echt nodig.

Wouter Nicolaas, ondernemer, coach, acteur

Oscar Spauwen

Manager Customer Service & Clearing

"Dit traject kwam precies op tijd, vlak voor een forse reorganisatie"

"Mijn coach Carolina heeft dit traject fantastisch begeleid. Zij wist een veilige omgeving te creëren waar we open en eerlijk met elkaar konden communiceren. Haar kracht ligt niet alleen bij het zakelijke aspect van je loopbaan maar even zo belangrijk hoe jij er als persoon in staat. Het heeft geholpen dat zij af en toe een spiegel voor hield. Dan leer je jezelf pas echt kennen! Gedurende het traject krijg je verschillende bruikbare handvatten toegereikt. Dit traject is absoluut een aanrader!

Lees de super resultaten van onze deelnemers!

L. Kallemein
"Het traject wilde ik gebruiken om de afweging te maken om eindelijk voor mijzelf te beginnen wat al lang in mijn hoofd speelde. En toen kwam er een reorganisatie bij mijn bedrijf.
Het werd nu een zoektocht naar of andere werkgever of zelf iets starten. Mijn coach Miriam heeft mij hierbij fantastisch begeleid. Tijdens onze gesprekken wist ze de juiste prikkelende vragen te stellen. Mede door dit traject te doorlopen, heb ik met veel vertrouwen gesprekken gevoerd en heb ik vol overtuiging kunnen kiezen voor mijn nieuwe werkgever!
Kim van Rozelaar
"Inhoudelijk goede gesprekken gehad met hele goede tips en tricks.
De snelheid waarmee Peter mij voorzag van informatie omtrent de zoektocht naar nieuw werk, trics tbv solliciteren of uberhaupt het meehelpen zoeken naar meer informatie was fantastisch. Ik ben wat wijzer geworden over mijzelf, mijn doelen en mijn competenties. Ik kan hier verder mee. Mijn zelfvertrouwen is verder gegroeid." -
Annemarie Worp
"Saskia wist via Talent first mij op de juiste manier te motiveren. Ik wist niet meer wat ik wilde, maar Saskia wist mij via de juiste weg te enthousiasmeren. Dit traject heeft mij verder gebracht in de doelen die ik zou willen halen. De opdrachten sloten daarbij perfect aan. Daarnaast was Saskia niet oordelend, maar een luisterend oor en wist welke aanpak ik nodig had. Kortom een geweldig traject met een perfecte coach. "

"Begeleiding was zeer professioneel en stimulerend"

Cornelis Lexmond
De arbeidsscan en drijfverenscan heeft mij inzicht gegeven in waar ik nu sta, aan welke functies ik dit kan koppelen en hoe groet de arbeidskansen hierin zijn. Saskia Vos bleek een ervaren en toegewijd coach die mij wist uit te dagen en van adviezen te voorzien hoe ik hiermee verder kan. Zinvol en dankbaar kijk ik terug op dit traject en de inzet van Saskia.
Marije Visser

Ik heb dit traject als super waardevol ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en samen met Saskia een 5-jaren plan gemaakt voor mijn carrière. De begeleiding was zeer professioneel, warm en stimulerend. Ik ben heel blij dat ik hier aan mee heb gedaan.

Suzanne Baalman
Het loopbaanprogramma "Droomreis" van Talentfirst kan ik iedereen aanraden. Het is echt een cadeau aan jezelf. Het 30 dagen programma heeft leuke opdrachten om jezelf en je wensen nog beter te leren kennen. In eerste instantie dacht ik dat ik mezelf, mijn competenties en wensen wel kende, maar ook al heb je sommige oefeningen al weleens gedaan,het loont echt de moeite om alles nog eens tegen het licht te houden. Bij mij zorgde de opbouw van de opdrachten in combinatie met de persoonlijke coaching ervoor dat ik nu precies weet wat echt bij mij past en waar ik echt gelukkig van wordt. De coaching van Marian zorgde ervoor dat ik ook echt van dromen naar doen durfde te gaan. Inmiddels ben ik druk met verwezenlijken van mijn ultieme droombaan en ze enorm dankbaar. Wat beter kan in het Nederland leert door traject is het aantal formulieren beperken. Naar mijn mening kan alle informatie in 1 formulier gezet worden.
NL Leert door

Hoe deze crisis voor jou een kans betekent!

Met de NL Leert Door regeling die door de overheid is gepubliceerd is 50 miljoen beschikbaar gesteld. Om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken is het belangrijk om je te oriënteren op alle mogelijkheden, met gericht loopbaanadvies.

Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar om hierbij te helpen.


Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

De regeling loopt via TalentFirst. Je hoeft dus niets zelf te doen, Het gehele proces van loopbaanbegeleiding is kosteloos. Wij helpen je hier graag bij.

20 jaar

Expert in loopbaanadvies

50

miljoen subsidie beschikbaar

> 40

ervaren loopbaanadviseurs

€ 1400

kost dit traject normaal

Het aantal mensen dat kan meedoen is beperkt!

Voor deze subsidie is uiteraard veel belangstelling. 

Het is immers niet mis dat je voor € 1400 loopbaanadvies gratis krijgt.
Het aantal plekken dat voor subsidie in aanmerking komt is beperkt en OP = OP.

Veel gestelde vragen

Waar gaat dit precies over?

Er zijn veel werknemers en ZZP’ers die door de corona crisis worden geraakt.

Speciaal voor deze mensen geeft de overheid € 50 miljoen met de NL leert door subsidie voor ontwikkeladvies, om- en bijscholing.

Als onderdeel van het tweede steunpakket kunnen werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden een beroep doen op tegemoetkoming voor ontwikkeladvies en scholing: de NL leert door regeling!

Hoe kan ik dit aanvragen?

Door je bij ons aan te melden, kunnen wij jou registreren bij het Ministerie voor deze subsidie.

Hoe werkt het precies?

Tijdens een aantal gesprekken met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Wat wordt er NU van mij verwacht?

Aanmelden! Zodra het kan, registreren we je en komen we direct bij je terug en gaan we een en ander in gang zetten. Ondertussen kun je alvast het online programma starten.

Waarom doet de regering dit?

Het kabinet wil met het pakket mensen helpen om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit. Daarom zijn werkgevers die de NOW-regeling aanvragen bijvoorbeeld verplicht om hun werknemers te stimuleren om aan bij- en omscholing te doen. Werknemers kunnen daarvoor gebruik maken van bestaande regelingen zoals de fiscale studieaftrek of de mogelijkheden die hun O&O-fonds biedt. In aanvulling daarop heeft het kabinet 50 miljoen euro uitgetrokken voor het crisisprogramma NL Leert Door, waarmee mensen kosteloos ontwikkeladviezen en online scholing kunnen volgen.

Wat moet ik zelf betalen?

Helemaal niets! Het enige wat belangrijk is, is dat je meewerkt aan het traject en de benodigde formulieren voor de subsidie invult. Daar helpt TalentFirst en jouw loopbaanadviseur jou mee uiteraard!