Overvloedsdag Challenge (#18 van 50): Let the miracle happen
Overvloedsdag Challenge (#18 van 50): Let the miracle happen
20 oktober 2009 
in doen
1 min. leestijd

Overvloedsdag Challenge (#18 van 50): Let the miracle happen

Ik ben op een missie. Nog 30 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Een tekst die ik gisteren schreef, is me de hele dag blijven bevallen:

20 november wordt een bijzondere dag!

Een dag lang de focus leggen op wat je hebt, en niet op wat je mist. Als je denkt vanuit overvloed zie je dat je eigenlijk genoeg hebt om te delen, bij te dragen en te vermenigvuldigen. Deel je talenten, passie, netwerk en middelen en er gebeurt een wonder! Je realiseert je hoe waardevol je kunt zijn voor anderen.

Hiermee is zo goed verwoord (al zeg ik het zelf) dat het hele ding op 20 november met elkaar samen hangt. Hoewel het dagprogramma gewoon een betaald seminar is, hangt het perfect samen met het avondprogramma. Het gaat erom te zien wat je hebt, en hoe waardevol het is om dat te delen. Dat inzicht kan overdag leiden tot een doorbraak in je werk: je ziet dat je je talenten, passies en persoonlijkheid kunt inzetten om iets bij te dragen.

En ’s avonds kan dat perfect leiden tot het gevoel dat je genoeg te bieden hebt om ook anderen daarvan te laten profiteren. Of dat nou gewoon geld is (100 euro of meer), of je creativiteit, passie en talent om waarde te creëren. Je hebt veel wat van waarde is, en hoe mooi is het om daar vol in te staan en dat voor anderen beschikbaar te maken.

Wat een plaatje

We hebben nu, zeker dankzij een goeie meeting gisteravond, het concept heel goed staan. Dit beeld schafte ik vandaag aan bij iStockphoto.com. Het geeft het plaatje goed weer wat we gaan neerzetten op de avond:

Ik heb in dit hele project echt wel veel lol. Het vraagt echt ongeveer 95% van mijn aandacht. Ik ben continue bezig met 20 november. Ik vraag me eerlijk gezegd af waar ik mijn tijd mee vulde door dit project (zo’n drie weken geleden). Want nu blijken die dingen in ieder geval allemaal makkelijk te gedijen met een stuk minder aandacht!

Vanavond mailde ik met mijn Artsen zonder Grenzen contact nog om 12.15 u. Hij op een of ander congres, ik thuis. Ik mailde hem met gepaste overmoed: ‘En dit is nog maar het begin!!’ Zo voelt het wel. En ik ga er ook voor om dit echt werkelijkheid te laten worden! We gaan ervoor!

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen