Personal Branding - "Het Merk IK''

Personal Branding - Het Merk IK 

(incl. 3 uur coaching) 

Zet jezelf krachtig neer als Personal Brand ofwel als ‘Het Merk IK'. Je wordt toch wel in een hokje gestopt, bepaal dan zelf welk hokje.

 • Effectiever communiceren vanuit jouw eigen merkpersoonlijkheid

 • Trek het werk aan dat echt bij je past

 • Een steviger verhaal naar je werk- of opdrachtgever

 • Een elearning + 3 uur persoonlijke coaching

In het kort

Tegenwoordig zijn we allemaal een ‘Personal Brand’. Op LinkedIn, Whatsapp en/of Instagram laten we constant een (visuele) indruk achter. Je wordt toch wel in een hokje geplaatst, bepaal dan zelf welk hokje.

In de training Personal Branding - Het Merk IK word je begeleid om zelf te kiezen in welk hokje je geplaatst wordt. Je gaat op ontdekkingsreis, neemt jouw talenten en kwaliteiten onder de loep en maakt de vertaling naar jouw merkpersoonlijkheid. Hierdoor leer je effectiever communiceren op een manier die bij jou past. 


Voor wie is dit programma?

De training 'Personal Branding - Het Merk IK is bedoeld voor iedereen die zichzelf krachtig en met meer zelfvertrouwen wil laten zien op de werkvloer en op zoek is naar een nieuwe baan/opdracht of carrière stap bij zijn of haar werkgever.


In de huidige digitale wereld is het moeilijker dan ooit om je te onderscheiden van de massa. Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen al die andere professionals? Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten of werkgevers jou kiezen boven anderen?

Stel je voor dat je elke keer wordt overgeslagen voor die promotie of dat die potentiële klant kiest voor je concurrent. Je weet dat je de vaardigheden en ervaring hebt, maar toch lukt het je niet om jezelf effectief te presenteren. De frustratie bouwt zich op. Je voelt dat je niet het maximale uit je carrière haalt en je vraagt je af wat je verkeerd doet.


Hier komt onze training personal branding om de hoek kijken! Met deze training leer je hoe je een sterk persoonlijk merk opbouwt dat resoneert met jouw doelgroep. Je leert hoe je jezelf effectief presenteert, zowel online als offline, en hoe je je unieke waardepropositie communiceert. Na deze training:


 • Heb je een duidelijk beeld van je persoonlijke merk en hoe je dit kunt inzetten.
 • Weet je hoe je jezelf onderscheidt van de concurrentie.
 • Kun je je expertise en ervaring op een overtuigende manier presenteren.

Wacht niet langer en investeer in jezelf. Meld je nu aan voor onze training personal branding en zet de eerste stap naar een succesvollere carrière!


De Training

 • E-learning
 • 3 uur persoonlijke coaching


Wat ga je leren?

 • Door het in kaart brengen van jouw talenten en drijfveren helpen we jou jezelf nog beter te snappen. Je krijgt een soort ‘gebruiksaanwijzing’ voor jezelf!

 • Met bijzondere out-of-the-box werkvormen, breng je jouw merkwaarden en merktemplate tot leven.

 • Na deze training heb je een helder beeld van waar jij voor staat.

 • Jouw merktemplate gaat veel verder dan je cv: het beschrijft ook de emotionele en ontastbare merkwaarden die bij jou horen.

 • Je hebt de eerste inzichten en stappen helder voor je cv, LinkedIn, (netwerk)gesprek, en (video)pitch!

Programma

Module 1 - Branding

 • Aan de slag met jouw merktemplate! Wat is jouw WHAT, HOW en WHY?

Module 2 - De vertaling

 • Met dit format maak jij je pitch concreet.

Module 3 - Actie!

 • Blijf in beweging met jouw eigen SMART-actieplan.

Plaats & data

Startdatum

Doorlopend

Studieduur

24 uur


Studiewijze

E-learning (6 maanden toegang)

Individuele opdrachten

Coaching


Contacturen

3 uur persoonlijke coaching


Locatie 

Online


Jouw investering

De investering bedraagt € 997,00 (exclusief 21% btw). 


Vrijstelling van btw is mogelijk voor particulieren en/of instanties die geen btw kunnen terugvorderen.
Je betaalt in dat geval 10% compensatie-toeslag ivm de btw-gerelateerde kosten uit de training die TalentFirst afdraagt voor jou.

Meer informatie hierover vind je op www.talentfirst.nl/btw-vrijstelling.


Mogelijkheden vanuit je werkgever

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.


Bij TalentFirst helpen wij mensen met 'Lekker Werken'


Wij zijn de Club van Lekker Werken, voor werknemers én werkgevers, die als doel hebben om samen een inspirerende arbeidsmarkt te creëren waar burn-outs tot het verleden behoren en het goed hebben met elkaar de norm is. Wij doen dit op onze eigen manier: origineel voorop, trainingen, groeiprogramma's en coaching met luchtige diepgang, persoonlijke aandacht én meetbaar resultaat.


Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.