Personal Branding - "Het Merk IK''

Personal Branding - Het Merk IK

(incl. 3  x 1,5 uur Masterclass)

Zet jezelf krachtig neer als Personal Brand ofwel als ‘Het Merk IK'. Je wordt toch wel in een hokje gestopt, bepaal dan zelf welk hokje.

 • Effectiever communiceren vanuit jouw eigen merkpersoonlijkheid

 • Trek het werk aan dat echt bij je past

 • Een steviger verhaal naar je werk- of opdrachtgever

 • Een online programma + 3  x 1,5 uur Masterclass

 • Ontwikkeld met de experts van I AM College, dé ondernemersvakschool van Nederland.

In het kort

Tegenwoordig zijn we allemaal een ‘Personal Brand’. Op LinkedIn, Whatsapp en/ of Instagram laten we constant een (visuele) indruk achter. Je wordt toch wel in een hokje geplaatst, bepaal dan zelf welk hokje.

In de training Personal Branding - Het Merk IK word je begeleid om zelf te kiezen in welk hokje je geplaatst wordt. Je gaat op ontdekkingsreis, neemt jouw talenten en kwaliteiten onder de loep en maakt de vertaling naar jouw merkpersoonlijkheid. Hierdoor leer je effectiever communiceren op een manier die bij jou past. 


Voor wie is dit programma?

De training 'Personal Branding - Het Merk IK is bedoeld voor iedereen die zichzelf krachtig en met meer zelfvertrouwen wil laten zien op de werkvloer en op zoek is naar een nieuwe baan/opdracht of carrière stap bij zijn of haar werkgever.


In de huidige digitale wereld is het moeilijker dan ooit om je te onderscheiden van de massa. Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen al die andere professionals? Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten of werkgevers jou kiezen boven anderen?

Stel je voor dat je elke keer wordt overgeslagen voor die promotie of dat die potentiële klant kiest voor je concurrent. Je weet dat je de vaardigheden en ervaring hebt, maar toch lukt het je niet om jezelf effectief te presenteren. De frustratie bouwt zich op. Je voelt dat je niet het maximale uit je carrière haalt en je vraagt je af wat je verkeerd doet.


Hier komt onze training personal branding om de hoek kijken! Met deze training leer je hoe je een sterk persoonlijk merk opbouwt dat resoneert met jouw doelgroep. Je leert hoe je jezelf effectief presenteert, zowel online als offline, en hoe je je unieke waardepropositie communiceert. Na deze training:


 • Heb je een duidelijk beeld van je persoonlijke merk en hoe je dit kunt inzetten.
 • Weet je hoe je jezelf onderscheidt van de concurrentie.
 • Kun je je expertise en ervaring op een overtuigende manier presenteren.

Wacht niet langer en investeer in jezelf. Meld je nu aan voor onze training personal branding en zet de eerste stap naar een succesvollere carrière!


De Training

 • E-learning
 • 3  x 1,5 uur Masterclass, waarvan 0,5 uur Q&A per Masterclass


Wat ga je leren?

 • Door het in kaart brengen van jouw talenten en drijfveren helpen we jou jezelf nog beter te snappen. Je krijgt een soort ‘gebruiksaanwijzing’ voor jezelf!

 • Met bijzondere out-of-the-box werkvormen, breng je jouw merkwaarden en merktemplate tot leven.

 • Na deze training heb je een helder beeld van waar jij voor staat.

 • Jouw merktemplate gaat veel verder dan je cv: het beschrijft ook de emotionele en ontastbare merkwaarden die bij jou horen.

 • Je hebt de eerste inzichten en stappen helder voor je cv, LinkedIn, (netwerk)gesprek, en (video)pitch!

Programma

Module 1 - Branding

 • Aan de slag met jouw merktemplate! Wat is jouw WHAT, HOW en WHY?

Module 2 - De vertaling

 • Met dit format maak jij je pitch concreet.

Module 3 - Actie!

 • Blijf in beweging met jouw eigen SMART-actieplan.

Plaats & data

Startdatum

In de week van 18 december 2023

Studieduur

24 uur


Studiewijze

E-learning (6 maanden toegang)

Masterclasses


Contacturen

3  x 1,5 uur Masterclass, waarvan 0,5 uur Q&A per Masterclass


Locatie 

Online


Jouw investering

Jouw investering is helemaal niets, omdat je dit programma kunt volgen met behulp van de STAP subsidie. 


Gebruik je opleidingsbudget

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.


De cursus is identiek aan onderdelen van de erkende voltijdopleiding Young Professional of Young Entrepreneur Brand Building (kwalificatiedossier Marketing & Communicatie Specialist) van I AM College, met crebonummer 25727. Na het succesvol afronden van deze cursus kan vrijstelling worden verkrijgen indien men de diploma-route volgt van de volledige opleiding. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangt een deelnemer een waardedocument waarbij geen sprake is van graadverlening

Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.