Rijksambtenaar Loopbaanadvies
Rijksambtenaar Loopbaanadvies

Gratis Loopbaanadvies Voor Rijksambtenaren

Start hier
Rijksambtenaar Loopbaanadvies Aanvragen

Vraag gratis loopbaanadvies aan

Iedere rijksmedewerker heeft het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw). Wil je aan de slag met je loopbaan? Grijp je kans en vraag een loopbaanadvies aan!

Het loopbaanadvies in het kort

Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan binnen de rijksoverheid zijn of daarbuiten. Maar in elk geval een plek die past bij jou. Het traject ziet er als volgt uit:

  • Je vraagt een loopbaanscan aan bij TalentFirst. Wij regelen de rest.
  • Je vraagt voor maximaal € 1.500,- exclusief btw (€ 1.815,- inclusief btw) een subsidie aan voor een vertrouwelijk loopbaanadvies.
  • Je kiest zelf een professionele loopbaandeskundige van TalentFirst.
  • Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Je kunt het bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem.

Voorwaarden

Je komt in aanmerking voor de subsidie als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Je mag niet eerder gebruik hebben gemaakt van deze regeling.


Medewerkers van defensie, politie, rechterlijke macht, decentrale overheden en onderwijssectoren vallen niet onder de sector Rijk. Ook medewerkers van zelfstandige bestuursorganen (met uitzondering van de Autoriteit Persoonsgegevens) kunnen geen gebruik maken van de regeling.


Heb je vragen over het loopbaanadvies, dan kun je ons bereiken via: info@talentfirst.nl of 020-6271812

Rijksambtenaar Loopbaanadvies Infografic

Waarom TalentFirst dit belangrijk vindt

Tevreden medewerkers zijn waardevolle medewerkers. En je bent sneller tevreden als je werk uitvoert dat je leuk vindt en dat bij je past. Twijfel je over jouw loopbaan en wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Neem dan de regie over je eigen loopbaan en vraag een loopbaanscan en bijbehorend loopbaanadvies aan.