Coach Beverwijk - Rogier Stam - TalentFirst

Coach Rogier Stam

Coach in Beverwijk


In een coaching en training gaat het om jou! Jij staat centraal. Toch kan het handig zijn om te weten met wie je te maken hebt. Vandaar een korte intro. Mocht je nog vragen hebben, hoor ze graag!


Mijn naam is Rogier Stam en werk vanuit, leading from one step behind. Ik help mensen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en mentale groei. Klanten geven aan dat ze zich gezien en erkend voelen, dit helpt hen om zich kwetsbaar op te stellen, waardoor ze snel tot de kern van hun vraag komen.


Ik geloof in het belang van een goede start, zeker als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Als wij samen aan de slag gaan bepalen we daarom eerst samen de koers. We stellen scherpe en realistische doelen. De koers, doelen en aanpak nemen we op in een plan, omdat effectieve ontwikkeling nooit zomaar ontstaat. Je moet er gericht en bewust aan werken. In mijn begeleiding doe ik een beroep op jouw kwaliteiten en gebruik beproefde methoden en technieken.


Mijn kennis en kunde laat zich o.a. vangen in: gecertificeerd professioneel coach (NOBCO), European mentoring & coaching council (EMCC), Hypnose master practitioner, DISC en Drijfveren specialist, business coaching, gedragsdeskundige en sales consultant.Specialisaties van Rogier

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach