Slimmer Werken

Slimmer Werken

Leer hoe jij je tijd beter bewaakt, meer rust in je hoofd hebt en met focus werkt aan wat er écht toedoet.
 • Reken af met chronisch tijd tekort en doe meer in minder tijd.

 • Behaal de doelen die voor jou belangrijk zijn.

 • Praktische 'slimmer werken' tips die je vandaag al kunt toepassen.

In het kort

Denk jij regelmatig aan het eind van een werkdag 'Wat heb ik nu eigenlijk gedaan vandaag?'? Word je vaak uit je focus gehaald door e-mails, telefoontjes en andere stoorzenders? Of ben je soms het overzicht kwijt en lijkt er geen einde aan je to-do-list te komen? Krijg weer grip op je agenda en je tijd. De training Slimmer Werken helpt je om meer gedaan te krijgen op een dag en daarbij juist de rust te bewaken.


Met een helder planningssysteem en handige tips en tools om jouw focus te bewaken krijg je meer gedaan in dezelfde tijd. Je gebruikt je tijd gewoonweg anders. Slimmer vooral. Dat geeft meer rust, meer uren op een dag en vooral het gevoel dat je weer de touwtjes in handen hebt.


Deze training reikt je alle handvatten, tips en tools aan die jij nodig hebt om meer gedaan te krijgen in minder tijd. Daar profiteer je de rest van je leven van!


Voor wie is dit programma?

Voor iedereen met een te volle agenda, die te veel tijd aan e-mails besteedt of vaak 's avonds doorwerkt omdat er overdag niet gedaan kon worden wat nodig was. Deze training is alles wat je nodig hebt om je tijd slimmer te gebruiken en vooral de rust en het overzicht terug te krijgen.


 • Je komt altijd uren tekort op een dag. Je hebt zoveel te doen, maar zo weinig tijd om het gedaan te krijgen.
 • Je planning is een chaos. Je hebt overal en nergens dingen staan en baalt daar zelf ook van.
 • Je hebt het gevoel veel tijd te verliezen aan dingen die er helemaal niet zo toe doen.
 • Je laat je tijd vaak bepalen door anderen. Klanten die bellen, appjes waar je iets mee moet, je inbox die overstroomt… 
 • Gefocust werken vind je lastig. Voor je het weet heb je Instagram, Google, NOS of een andere site alweer geopend of sta je weer koffie te pakken.
 • Je snakt naar meer rust in je hoofd. Een geordende planning, een lege inbox, een strakke agenda – het lijkt je fantastisch. Maar waar te beginnen?


De Training

 • E-learning 
 • Zelfstudie

Wat ga je leren?

 In meerdere e-learnings leer jij alles wat je moet weten om efficiënter te werken en slimmer te plannen. 


 • Leer doelgericht te werken, waardoor je kunt focussen op wat echt belangrijk is.
 • Ontdek hoe je een duidelijke prioriteitenlijst opstelt, zodat je taken kunt schrappen, uitstellen of uitbesteden.
 • Houd een logboek met al je activiteiten bij om te ontdekken waar jouw tijdwinst-kansen liggen.
 • Leer de regel van 80/20 om met minder inspanning meer resultaat te behalen. Minder doen is niet lui. Het is gezond en helpt je aan meer vrijheid.
 • Leer handige productiviteitshacks waardoor je terugkerende taken in minder tijd kunt doen.
 • Krijg een betere concentratie door met de Pomodoro-techniek te werken.
 • Communiceer efficiënter dankzij duidelijke taal, waardoor meetings niet langer duren dan nodig is.
 • En word zelfs nog efficiënter dankzij talloze praktische tips van expert Niels Gouman.


Programma

Grip op je leven, rust in je hoofd

Creëer grip en rust met behulp van de Getting Things Done-methode van David Allen. Door je hoofd leeg te maken, informatie te sorteren en alles een plek te geven ben je productiever en ga je met meer focus aan de slag. Een persoonlijk systeem geeft houvast. Als je het goed blijft onderhouden, is er meer ruimte voor creativiteit én kun je meer doen met minder moeite.

Doelgericht werken

Hoe ga je van wens naar werkelijkheid? Nóg doelgerichter werken begint bij het stellen van heldere doelen. Verschillende productiviteitstheorieën kunnen je daarbij helpen. Ook reflecteren is belangrijk, want onderweg af en toe bijsturen is onvermijdelijk. Leer je hoe je het meest efficiënt op je doel afgaat. Geen losse flodders meer; jij schiet voortaan met scherp!

80/20 meer bereiken in minder tijd

Het 80/20-principe laat zien dat vaak maar een klein deel van je inspanningen de meeste resultaten oplevert - 80% van je prestaties kan uit slechts 20% van je werktijd komen. Lijkt jouw dag te kort, ben je een uitsteller of perfectionist? Deze training helpt je jouw prioriteiten te herkennen en te richten op wat echt telt, waardoor je meer bereikt door minder te doen.

Plaats & data

Startdatum

Doorlopend

Studieduur

10 uur


Studiewijze

E-learning (3 maanden toegang)

Zelfstudie


Contacturen

Geen


Locatie 

Online


Jouw investering

De investering bedraagt € 275,00 (exclusief 21% btw).


Vrijstelling van btw is mogelijk voor particulieren en/of instanties die geen btw kunnen terugvorderen.
Je betaalt in dat geval 10% compensatie-toeslag ivm de btw-gerelateerde kosten uit de training die TalentFirst afdraagt voor jou.

Meer informatie hierover vind je op www.talentfirst.nl/btw-vrijstelling


Mogelijkheden vanuit je werkgever

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.


Betaling

Betaling gebeurt bij aanmelding.Jouw certificaat bij afronding

Voor op je CV, op je LinkedIn profiel of boven je bureau. Het mag gezien worden dat jij hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling.

Bij TalentFirst helpen wij mensen met 'lekker werken'


Wij zijn de Club van Lekker Werken, voor werknemers én werkgevers, die als doel hebben om samen een inspirerende arbeidsmarkt te creëren waar burn-outs tot het verleden behoren en het goed hebben met elkaar de norm is. Wij doen dit op onze eigen manier: origineel voorop, trainingen, groeiprogramma's en coaching met luchtige diepgang, persoonlijke aandacht én meetbaar resultaat.


Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij
meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.