TalentFirst Nederland BV

Talent tot bloei laten komen!

Als HR/ L&D expert wil je maximale impact in jouw organisatie. Met een groeiprogramma zoals wij deze al 23 jaar vormgeven met onze klanten, laat je individuen tot bloei komen en stimuleer je optimale samenwerking en ontwikkeling. Ontdek jouw mogelijkheden en leer van direct toepasbare praktijkvoorbeelden. 


Waarschijnlijk heb je je rugzak vol met kennis en ervaring van het vak. Mogelijk een certificering om te werken met persoonlijkheidsprofielen als DISC, TMA, Mapstell of een van de andere. Misschien heb je jezelf bekwaamd in theorieën of zienswijzen van experts en goeroes in de markt. 

Maar hoe zet je al jouw kennis en kunde, verrijkt, nu maximaal in ten behoeve van jouw organisatie en de uitdagingen van 2023? Gewoon praktisch, op een manier die echt werkt?

null

In deze verdiepende training, helpen we jou om oplossingen te creëren voor actuele organisatie vraagstukken, met behulp van diverse methoden en technieken. Je leert voorbeelden kennen van programma’s gericht op binden en boeien van professionals, het optimaal benutten van talent en het op maat realiseren van werkgeluk voor de hele organisatie. Je ontdekt hoe instrumenten en methoden maximaal benut kunnen worden in het laten opbloeien van de potentie van collega’s en van de gehele organisatie.

Zo makkelijk kan het zijn...

We behandelen voorbeeldprogramma’s, die je direct kunt toepassen:

 • trainee programma’s 
 • onboarding
 • aantrekken nieuw talent
 • talentmanagement
 • pre-organiseren
 • persoonlijke effectiviteit
 • behouden van toppers voor de organisatie
 • management development
 • engagement programma’s
 • de generatiekloof dichten
 • verbeteren van samenwerking
 • teamontwikkeling
 • loopbaancoaching
 • en veel meer

Samen met vakgenoten, zul je in deze training sparren en ideeën uitwisselen over de praktische toepassingen en mogelijkheden die je met jouw net verworven kennis in huis hebt. Zodat je maximaal rendement en impact hebt van al jouw opgedane kennis en ervaring.

Ochtend 1: Impact vanuit HR/ L&D

Hoe vul je jouw rol voor de organisatie vanuit HR/ L&D optimaal in. Waar loop je tegenaan en wat kan er nog beter? Hoe zou het ideale plaatje eruitzien en wat is er voor nodig om dat te realiseren? Daar besteden we de eerste ochtend aan, waarin we ook met elkaar kennismaken, in geuren en kleuren.

Lunch: purpose & pizza sessie

Tijdens de lunch gaan we, onder begeleiding, een heerlijke pizza maken en afbakken in de houtoven en leren we het verband tussen het maken van de perfecte pizza, met zorgvuldig gekozen ingrediënten in de juiste hoeveelheden, en een impact maken in je organisatie met persoonlijkheidsprofielen of analyses.

Middag 1: praktijkcases

Een reeks aan voorbeelden komt voorbij, van programma's op diverse thema's, waarbij DISC en Drijfveren een cruciale rol hebben gespeeld. Je leert uit de praktijk wat jij zelf direct kunt inzetten. Immers: Beter goed op anderen geïnspireerd, dan matig zelf bedacht....

Terugkom ochtend: en nu jij!

Samen sparren we, met behulp van 'hot-seats' waarbij iedereen aan bod komt, wat de voor jou beste volgende stappen zijn. De kennis van de groep zetten we in om jouw persoonlijke en organisatiedoelstellingen te vertalen naar concrete interventies.

Na afloop: individuele invulling

Met behulp van een consultant, kijken we samen naar jouw situatie en wat je van de behandelde voorbeelden zelf kunt gebruiken of inzetten. Wat daar voor nodig is en wat je daarin nog tegenhoudt? Zodat je echt aan de slag kunt om impact te maken binnen jouw organisatie.

Locatie: de Thuishaven van TalentFirst

De Thuishaven van TalentFirst, gelegen aan de Asterweg 20 D-2 in Amsterdam
Parkeren rondom het kantoor
Goed bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal

Programma 'Talent in bloei!'

nullEcht impact maken in je organisatie, met behulp van jouw kennis en ervaring!

Schrijf je direct in! (want vol = vol)