Testen van TalentFirst

Wil jij het meer uit je (werkende) leven halen?

Kies voor de bekroonde testen van TalentFirst!

Bekijk de testen
Huub van Zwieten TalentFirst

Op weg naar 1 miljoen droombanen

Mijn naam is Huub van Zwieten. Ik ben oprichter / directeur van TalentFirst. Al bijna 20 jaar ben ik gepassioneerd in mijn missie 'iedereen een droombaan'. Dit leverde mij de geuzennaam Droombaangoeroe op, mede door de 9 boeken die ik heb geschreven en de Thank God It's Monday theatershows.


Sinds 2000 help ik met TalentFirst mensen de volgende stap te zetten, zowel individuele deelnemers als werknemers van allerlei bedrijven. Want ieder mens is uniek en werk is het podium om je talenten te benutten. Al meer dan 100.000 mensen hebben baat bij waar we met TalentFirst in trainen en coachen. Nu is het de beurt aan jou.

TalentFirst Alles onder 1 dak

Alle kennis onder 1 dak

Wij hebben een netwerk van bijna 50 ervaren coaches die al ruim 100.000 mensen hebben geholpen fluitend naar hun werk te gaan, voor de rest van hun leven. Ook zij maken gebruik van diverse bekroonde testen.


Bijvoorbeeld met de Ontwikkelingscan om inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en talenten, het DISC-model om antwoord te krijgen op de vragen: 'Wie ben ik?, 'Wat kan ik?' en 'Wat wil ik?' of de Big Five om jouw persoonlijkheid nauwkeurig in kaart te brengen.

Bekijk alle testen

Ontdek alle testen van TalentFirst

Maak de volgende grote stap in jouw professionele ontwikkeling met de testen van TalentFirst. Na elke test neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om je direct op weg te helpen met een op maat gemaakte rapportage!TalentFirst Testen

Bekijk alle de testen
Ontwikkelingsscan TalentFirst

Ontwikkelingsscan

Met deze scan krijg jij als professional een goed beeld van jezelf, ontdek je hoe jij door jouw omgeving wordt waargenomen en kom je zo achter de eventuele verschillen daartussen.


Het uitvoeren van een Ontwikkelingsscan is een unieke ervaring. Jij geeft antwoord op de vraag "Wat zie ik als mijn sterke en zwakke eigenschappen?" en mag vervolgens dezelfde vraag over jezelf aan maximaal 25 feedbackgevers voorleggen.


Bekijk een voorbeeldrapport


Na afloop van de Ontwikkelingsscan neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om het rapport met je door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!

Ambitiemonitor TalentFirst

Ambitiemonitor

Mensen kunnen veel meer dan ze (soms) zelf denken! Wanneer mensen hun volledige potentieel benutten worden ze gelukkiger en productiever. In hun werk, team en loopbaan. De monitor houdt jouw een spiegel voor waardoor blinde vlekken zichtbaar worden. Door dit inzicht is direct duidelijk waar verbetering mogelijk is.


Bekijk een voorbeeldrapport


Na afloop van de Ambitiemonitor test neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om het rapport met je door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!

Your Vitality Score TalentFirst

Your Vitality Score

Ontdek jouw vermogen om sociale, psychische en emotionele uitdagingen aan te gaan en zelfsturing hieraan te geven ter bevordering van je eigen welbevinden met als resultaat levenskracht!


Bekijk een voorbeeldrapport


Na afloop van de Your Vitality Score test neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om het rapport met je door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!

IJkpuntentest TalentFirst

IJkpuntentest

In de IJkpuntentest wordt jouw zelfbeeld gemeten op het vlak van motieven/behoeftes, capaciteiten, vaardigheden en persoonlijke waarden. Zo ontdek je waar je wel en niet goed in bent en wel en niet geschikt voor bent.


Bekijk een voorbeeldrapport


Na afloop van de IJkpuntentest neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om het rapport met je door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!

Big Five TalentFirst

Big Five

De naam van dit persoonlijkheidsmodel slaat op de vijf karaktertrekken die het onderscheidt.

Met De Big Five theorie leer jij welke karaktereigenschappen jij hebt en hoe deze verdeeld worden onder de factoren extraversie, altruïsme (vriendelijkheid), openheid (voor nieuwe dingen), consciëntieusheid (ordelijkheid) en neuroticisme (emotionele instabiliteit).


Bekijk een voorbeeldrapport


Na afloop van de Big Five test neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om het rapport met je door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!

Carrièresleutel TalentFirst

Carrièresleutel

Met deze theorie ontdek je jouw persoonlijkheidskenmerken: Realistisch, intellectueel, artistiek, sociaal, ondernemend en conventioneel. Zodoende worden jouw voorkeuren in studie-, sociale- en werkomgevingen zichtbaar en weet je hoe je je hierin het beste kan ontwikkelen.


Bekijk een voorbeeldrapport


Na afloop van de Carrièresleutel test neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om het rapport met je door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!

Diamantwijzer TalentFirst

Diamantwijzer

Met de Diamantwijzer krijg je onder andere antwoord op de vragen: 'Is het talent van vandaag ook het talent van morgen?'. 'Ben je wendbaar, vitaal en goed afgesteld voor de snelle dynamische wereld waarin je opereert?'. Kortom, in hoeverre ben je duurzaam inzetbaar?


Bekijk een voorbeeldrapport


Na afloop van de Diamantwijzer test neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om het rapport met je door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!

Situationeel Leiderschap TalentFirst

Situationeel Leiderschap

Zorg dat jouw medewerkers op een steeds hoger ontwikkelingsniveau komen. Bij de één vereist dat veel instructie, de ander komt pas tot bloei als taken en bevoegdheden worden gedelegeerd. In feite komt het neer op vier basisstijlen van leidinggeven waarin jij wegwijs wordt gemaakt.


Bekijk een voorbeeldrapport


Na afloop van de Situationeel Leiderschap test neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om het rapport met je door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!

Krijg direct toegang tot alle testen!

Nu ben jij aan zet. Investeer in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en kies voor het complete testen pakket van TalentFirst (excl. Ontwikkelingsscan).


Jouw investering is slechts €297,-. Je ontvangt het complete testen pakket van TalentFirst dus met ruim €120,- korting. 

TalentFirst Testen

Achteraf neemt een TalentFirst-coach persoonlijk contact met je op om de resultaten door te nemen zodat je direct aan de slag kunt!


Niet goed = geld terug

Je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug garantie op de aankoop van elke test. Dus ben je niet 100% tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Alle bekroonde testen op een rij

Ontwikkelingsscan

€47,-
Test Ontwikkelingsscan
Inclusief evaluatie met

een TalentFirst coach!

Ambitiemonitor

€47,-
Test Ambitiemonitor
Inclusief evaluatie met

een TalentFirst coach!

Situationeel Leiderschap

€47,-
Test Situationeel Leiderschap
Inclusief evaluatie met

een TalentFirst coach!

Your Vitality Score

€47,-
Test Your Vitality Score
Inclusief evaluatie met

een TalentFirst coach!

IJkpuntentest

€47,-
Test IJkpuntentest
Inclusief evaluatie met

een TalentFirst coach!

Big Five

€47,-
Test Big Five
Inclusief evaluatie met

een TalentFirst coach!

Carrièresleutel

€47,-
Test Carrièresleutel
Inclusief evaluatie met

een TalentFirst coach!

Heb je een test gekocht en wil je later inloggen?

Log in of klik op 'wachtwoord aanvragen'.

Hulp nodig bij het kiezen van een test?

Neem contact met ons op en wij vertellen je precies welke test het beste bij jou past!