The Next Step Training - TalentFirst
The Next Step Training TalentFirst

TalentFirst The Next Step Training

Krijg focus op de volgende stap in jouw carrière!

The Next Step Training TalentFirst

Wat is de TalentFirst The Next Step Training?

De TalentFirst The Next Step Training is een intensief, vierdaags trainings- en coachingprogramma. Je krijgt hierdoor focus op de volgende stap in jouw carrière en scherp zicht op jouw persoonlijke carrièredoelen, die leiden tot een loopbaanplan waarmee je gericht in actie komt.

Wil jij weten hoe je de volgende stap in jouw carrière kunt zetten die past bij jouw talenten, ervaring en motivatie?

The Next Step Training van TalentFirst helpt jou om focus te krijgen, in actie te komen en zo jouw loopbaan een boost te geven. TalentFirst heeft al 19 jaar ervaring op dit gebied en weet daarom precies wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten.

Ik heb interesse


Zo ziet de TalentFirst The Next Step Training eruit

The Next Step Training Intake

Intake

Voorafgaand aan de intake maak je online de DISC Analyse en andere huiswerk opdrachten. Tijdens het persoonlijke intake/coachgesprek, maak je kennis met jouw trainer/coach. Hierin bespreek je persoonlijke context, bepaal je je eigen leerdoel en spreek je verwachtingen uit.
The Next Step Training Ik

Dag 1: IK

De eerste dag van The Next Step Training is gericht op het neerzetten van jezelf: Wie ben ik? Waar sta ik voor? De groep heeft een essentiële rol en functioneert als spiegel en klankbord. Elke trainingsdag wordt afgesloten met een pitch, zo geef je woorden aan je inzichten en oefen je krachtig in de praktijk..

The Next Step Training Kan

Dag 2: KAN

De tweede trainingsdag staat in het teken van Wat kan ik? Wat heb jij in huis wat je kunt inzetten, ten gunste van je carrière? Wat voor een feedback geeft je omgeving?


We analyseren jouw succes en kijken verder dan gebruikelijk. Alles en elk ontwikkeld talent kan van waarde zijn in je toekomstige carrière. De trainers zijn gecertificeerd voor DISC en Drijfveren: je analyses vormen het hart van deze dag. We sluiten weer af met een pitch.

The Next Step Training Wil

Dag 3: WIL

Wat wil ik? is de vraag die deze derde trainingsdag centraal staat. We starten met een IKIGAI workshop, waarmee je via deze Japanse methode tot je kern komt: waar kom jij je bed voor uit? 


‘s Middags wordt met behulp van onder andere visualisatie het beeld compleet gemaakt. Met een pitch voel je hoe het is om dat uit te spreken.

The Next Step Training Ga

DAG 4: GA

De laatste dag wordt gewerkt aan het omzetten naar actie: hoe zet jij de volgende stap in je carrière en wat heb je hiervoor nodig? Aan welke APK knoppen (actiepunten persoonlijke koers) kun jij gaan draaien? 


Alles om jezelf en je omgeving te mobiliseren komt aan bod. Zodat er niets meer in de weg staat om jouw (stap in je) droombaan te verwezenlijken.

The Next Step Training Evaluatie

Evaluatie, borging en commitment

Met jouw trainer/coach stem je na de afronding van de training persoonlijk telefonisch af hoe je verder gaat. Het gaat hier om borging en commitment zodat je precies weet welke stap je gaat zetten.


Wanneer je nog een extra zetje of nog meer verdieping nodig hebt, kun je met je trainer/coach aanvullende coach afspraken maken.

Tijdens en tussen de trainingsdagen door

Je krijgt diverse online/offline huiswerk- en reflectie opdrachten. Samen met de trainingsmaterialen vormen die een bruikbaar overzicht over jezelf, je krachten en talenten, je koers en je actieplan. Tijdens de trainingsdagen wordt je door je trainer/coach begeleid en uitgedaagd in het ontwikkelen van jouw persoonlijke leerdoel. Elke trainingsdag eindigt met een pitch; zo geef je woorden aan nieuw opgedane inzichten en oefen je krachtig de praktijk.

Dit zijn de coaches voor The Next Step Training

The Next Step Trainer Alinde Middel

Alinde Middel

Alinde is organisatie-psycholoog, gecertificeerd business coach en trainer, met brede ervaring in People/Talent Development en Recruitment binnen professionele Consulting organisaties. "Ik hou ervan om samen de puzzel te leggen. Hoe je licht laat schijnen op jouw kwaliteiten. Hoe je jezelf én anderen in beweging krijgt. Met méér energie dan voorheen. Zo worden nieuwe carrières en leiders geboren."
The Next Step Trainer Eva Rutten

Eva Rutten

Eva is gecertificeerd business coach, consultant & HBO docent Ondernemerschap & RetailManagement. "Ik ben een selfmade business-woman met 25 jaar commerciële ervaring binnen het bedrijfsleven. En zeer actief binnen sport/bestuur/cultuur. Mijn coaching/trainingen zijn met energie, scherpte, relativering en humor. Zo help ik graag individuen, teams en organisaties om hun persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen te behalen."

Geef jouw loopbaan een boost

Krijg direct toegang tot de TalentFirst The Next Step Training

The Next Step Training Data

Data

Er zijn 3 programma's. De data vind je hieronder.

The Next Step Training Investering

Investering

€1999 excl. 21% btw

The Next Step Training Tijden

Tijden

9.00 - 17.30

The Next Step Training Locatie

Locatie

TalentFirst, Oldenbarneveldtstraat 48C, Amsterdam

Programma 1:

Donderdagen

Start : okt en nov.

Mail bij interesse voor een overzicht van startdata.

Programma 2:

Dinsdagen

Start : okt en nov.

Mail bij interesse voor een overzicht van startdata.

Programma 3:

Maandagen

Start : okt en nov.

Mail bij interesse voor een overzicht van startdata.

De TalentFirst The Next Step Training in een notendop:

4-daagse training, DISC test, 360° feedbacktool, online opdrachten, het boek "Het merk IK" van Huub van Zwieten, 

1-op-1 leerdoelgesprek, evaluatiegesprek, lunches, materialen, inspiratie en daadkracht. Let's go!

Professionals uit deze organisaties werkten ook bij TalentFirst aan hun persoonlijke ontwikkeling:

TalentFirst samenwerking ING
TalentFirst samenwerking Heineken
TalentFirst samenwerking Ahold
TalentFirst samenwerking Tony Chocolonely

Wil jij direct toegang tot de 

TalentFirst The Next Step Training?

Niet goed? Geld terug!

TalentFirst staat 100% garant voor The Next Step training. We werken met gecertificeerde trainers, geprezen tools en beproefde methoden. Daarom weten we zeker dat jij met deze training de volgende stap kunt zetten in jouw carrière. Ben je niet tevreden na afloop? Dan krijg je gewoon je geld terug.
The Next Step Training Garantie