Page content

Pam van den Bosch

‘Volop genieten van het leven èn op je eigen unieke wijze bergen kunnen verzetten!

Dat is het resultaat als je je vrij voelt om je hart te volgen. En dat is wat ik ieder mens gun.

foto's pam 120 ingekaderd kleinMet veel overtuiging en enthousiasme adviseer en ondersteun ik organisaties op het gebied van People Development. Ik draag graag bij aan een organisatiesysteem waarin mensen zich vrij voelen het beste van zichzelf te geven en met bevlogenheid en plezier hun doelen verwezenlijken. Dit doe ik door Management Development programma’s, Talenttrajecten en HR-processen te ontwikkelen en te organiseren.


Tevens coach ik ervaren en gedreven professionals, die het verlangen hebben nu eens ècht hun ‘eigen unieke pad’ te bewandelen op weg naar meer effectiviteit, plezier èn zingeving. Mijn benadering is persoonlijk, warm èn positief. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar iemands ‘pure kracht’ en heb een groot vertrouwen in het potentieel daarvan.

Gedurende mijn 12 jaar ervaring als Human Resources- en Management Development consultant, heb ik ervaren dat ik mij weet te verbinden met een grote diversiteit aan mensen en er plezier in heb om samen met hen iets vernieuwends te creëeren. Sinds begin 2011 doe ik dat met heel veel plezier in samenwerking met mijn collega’s in het TalentFirst netwerk.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!’

Mail Pam of check haar eigen website

 

Pam werkt onder andere voor de volgende klanten:

button beschrijving

button beschrijving

button beschrijving

Ik wil graag contact met deze TalentFirst trainer/ coach

  • Schrijf hem hier op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.